
Τέλος ο Αντωνίου από ποδοσφαιρικός διευθυντής του ΠΑΟ
Ήταν αναμενόμενο και απλώς επισημοποιήθηκε. Ο Κώστας Αντωνίου αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, κάτι που γνωστοποίησε με ανακοίνωση του το απόγευμα της Δευτέρας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ. Ο τέως, πλέον, διευθυντής ποδοσφαίρου των «πρασίνων» ευχαρίστησε όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του αυτή την διετία, ευχαρίστησε τον κόσμο που συμπαραστάθηκε στην ομάδα καλώντας τον να συνεχίζει να είναι κοντά και να στηρίζει τον Παναθηναϊκό.
Ήταν αναμενόμενο και απλώς επισημοποιήθηκε. Ο Κώστας Αντωνίου αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, κάτι που γνωστοποίησε με ανακοίνωση του το απόγευμα της Δευτέρας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ.
Ο τέως, πλέον, διευθυντής ποδοσφαίρου των «πρασίνων» ευχαρίστησε όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του αυτή την διετία, ευχαρίστησε τον κόσμο που συμπαραστάθηκε στην ομάδα καλώντας τον να συνεχίζει να είναι κοντά και να στηρίζει τον Παναθηναϊκό, ενώ αυτό που κρατάει από την θητεία του είναι η χαρά και η υπερηφάνεια για την κατάκτηση του νταμπλ.
Κλείνοντας, δηλώνει πως θα είναι πάντα κοντά στην ομάδα σε ότι χρειαστεί και εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον…
Αναλυτικά η δήλωση του:
«Με τη λήξη της θητείας μου ως Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ θα ήθελα να ευχαριστήσω κατ’ αρχάς τον Πρόεδρο, κ. Νικόλα Πατέρα, τους μετόχους και το Διοικητικό Συμβούλιο που με εμπιστεύτηκαν.
Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως επίσης και το σύνολο των εργαζομένων στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την καλή συνεργασία που είχαμε στις καλές αλλά και στις δύσκολες στιγμές στη διάρκεια αυτών των δύο χρόνων.
Εκείνο που θα κρατήσω αφήνοντας αυτή τη θέση είναι η χαρά και η υπερηφάνεια που μοιραστήκαμε όλοι μας στο τέλος αυτής της διετίας με την κατάκτηση του double.
Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για τη διαρκή υποστήριξή τους στην προσπάθειά μας αυτή. Μια υποστήριξη, η οποία θεωρώ πως είναι απαραίτητη και στο μέλλον προκειμένου ο Παναθηναϊκός να αξιοποιήσει τη δεδομένη ανωτερότητά του και να συνεχίσει να γράφει λαμπρές σελίδες στην ιστορία του.
Ως απλό πλέον μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας θα είμαι πάντα κοντά στην ομάδα και θα υποστηρίζω τις προσπάθειές της για επιτυχίες. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό μας τα καλύτερα για το μέλλον».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τζο Έστερχαζ: «Το νέο Βασικό Ένστικτο θα φέρει εγκεφαλικά» – Ο προβοκάτορας του Χόλιγουντ επιστρέφει
- Σλάβκο Βίντσιτς: Ο εφιάλτης του διαιτητή του τελικού του Μουντιάλ στη «βίλα των οργίων» και η πορεία προς την καταξίωση
- Πώς ο τουρισμός θρέφει την ακρίβεια – Οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες ως δομικός παράγοντας του πληθωρισμού
- Ιορδανία: Δύο Αμερικανοί στρατιώτες νεκροί από πλήγμα του Ιράν σε βάση – Ένας αγνοείται
- Πώς η FIFA «κλειδώνει» την εμπορική χρήση του Μουντιάλ
- Ισχυρός καύσωνας προ των πυλών με θερμοκρασίες έως 42°C – Πότε θα δροσίσει





