Θοδωρής Ζαγοράκης και Παύλος Δερμιτζάκης συναντήθηκαν την Παρασκευή σε πολύ καλό κλίμα. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αναμένεται να ανακοινώσει την προσληψή του για την τεχνική ηγεσία του «δικεφάλου» τις επόμενες ημέρες.
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θόδωρου Ζαγοράκη και του προπονητή του Πανθρακικού και βασικού υποψήφιου για την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου», Παύλου Δερμιτζάκη, κατά την οποία συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που άπτονται της πιθανής συνεργασίας του τελευταίου με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Για να συμβεί αυτό το ραντεβού, ο Θόδωρος Ζαγοράκης πήρε την άδεια του προέδρου του Πανθρακικού Θόδωρου Σαββάκη, δεδομένου πως ο 41χρονος τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Κομοτηνής.
Από την συνάντηση των δυο ανδρών και πρώην συμπαικτών στην ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά και της Καβάλας, προέκυψε η κοινή θέληση για μια αγαστή συνεργασία, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην ανακοίνωσή της. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεσμεύτηκε να απαντήσει σύντομα στον Παύλο Δερμιτζάκη και να ανακοινώσει την συμφωνία μέσα στο διήμερο που ακολουθεί.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά μπορεί να επιλέξει αλλοδαπούς ρέφερι για τα ντέρμπι της Super League, όμως άλλαξε τακτική σχετικά με την παρουσία του στα γήπεδα των αγώνων
Δύο ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 18:00, αντί στις 20:00, θα ξεκινήσει τελικά τη Πέμπτη 2/4, ο τρίτος ημιτελικός της Novibet Volley League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.