
Cyclon Ελλάς : Σε 679 χιλ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα καθαρά κέρδη πρώτου τριμήνου
Αύξηση 36% κατέγραψε ο κύκλος εργασιών της εταιρείας Cyclon Ελλάς στο πρώτο τρίμηνο 2010. Ανήλθε σε 130.991 χιλ. ευρώ, έναντι 96.240 χιλ. ευρώ στο πρώτο τρίμηνο του 2009. Σημειώνεται ωστόσο ότι οι πωλήσεις υγρών καυσίμων σε ποσοτικούς όρους εμφάνισαν αύξηση 5% και οι συνολικές πωλήσεις προϊόντων και εμπορευμάτων λιπαντικών παρέμειναν στα ίδια με τα περσινά […]
Αύξηση 36% κατέγραψε ο κύκλος εργασιών της εταιρείας Cyclon Ελλάς στο πρώτο τρίμηνο 2010. Ανήλθε σε 130.991 χιλ. ευρώ, έναντι 96.240 χιλ. ευρώ στο πρώτο τρίμηνο του 2009. Σημειώνεται ωστόσο ότι οι πωλήσεις υγρών καυσίμων σε ποσοτικούς όρους εμφάνισαν αύξηση 5% και οι συνολικές πωλήσεις προϊόντων και εμπορευμάτων λιπαντικών παρέμειναν στα ίδια με τα περσινά επίπεδα, κάτι που κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό στην παρούσα οικονομική συγκυρία.
Το συνολικό μεικτό κέρδος διαμορφώθηκε στα 6.108 χιλ. ευρώ, έναντι 4.927 χιλ. ευρώ του 2009. Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών και επενδυτικών αποτελεσμάτων, διαμορφώθηκαν στα 1.227 χιλ. ευρώ, έναντι 854 χιλ. ευρώ το 2009 και τα κέρδη προ φόρων χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και συνολικών αποσβέσεων ανήλθαν σε 1.893 χιλ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 404 χιλ. ευρώ, με τα κέρδη προ φόρων να διπλασιάζονται σε σχέση με το 2009 και να φτάνουν τα 1.152 χιλ. ευρώ, έναντι 472 χιλ. ευρώ.
Σε επίπεδο ομίλου, τα μεικτά κέρδη ανήλθαν σε 6.377 χιλ. ευρώ, αυξημένα κατά 1.220 χιλ. ευρώ, σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2009, και τα κέρδη προ φόρων χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και συνολικών αποσβέσεων να φθάνουν τα 1.846 χιλ. ευρώ, έναντι 1.469 χιλ. ευρώ, αυξημένα κατά 377 χιλ. ευρώ.
Τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 1.081 χιλ. ευρώ, αυξημένα κατά 694 χιλ. ευρώ σε σχέση με το 2009. Τα κέρδη μετά από φόρους διαμορφώθηκαν στα 679 χιλ. ευρώ, έναντι 155 χιλ. ευρώ το 2009.
Ως κυριότεροι παράγοντες που οδήγησαν στην βελτίωση των οικονομικών μεγεθών αναφέρονται η αύξηση των πωλήσεων με ταυτόχρονη συγκράτηση των εξόδων διοίκησης και διάθεσης και μείωση των χρηματοοικονομικών της. Η διοίκηση της Cyclon εκτιμά ότι με βάση την αυξητική πορεία των μεγεθών της στο πρώτο τρίμηνο της χρήσης, βρίσκεται εντός των στόχων που είχαν προδιαγραφεί για ολόκληρο το έτος 2010.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΛΔ Κονγκό: Εξαπλώνεται ταχύτερα ο Εμπολα μαζί με τους θανάτους – Δεν υπάρχει εμβόλιο ούτε θεραπεία
- Στο στόχαστρο των ΗΠΑ το λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν – Καταστράφηκε πύργος επικοινωνιών και μια γέφυρα
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: 22 στο εδώλιο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φορολογική συμμόρφωση & Ψηφιακός μετασχηματισμός: Το Crash Test της Αγοράς
- ΗΠΑ: Αυστηρότεροι οι κανονισμοί για βίζα σε ξένους φοιτητές και δημοσιογράφους
- Γιορτή σήμερα 17 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]
- Το Ιράν διαψεύδει τον Τραμπ – Αρνείται ότι αποφυλακίστηκε Αμερικανίδα από τις ιρανικές φυλακές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)





















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442