VW Jetta 2011: Με στολή παραλλαγής
Αποκωδικοποιώντας την ονομασία New Compact Sedan -NCS- η νέα Jetta ελπίζει σε διάκριση, κυρίως στις ΗΠΑ.
Η τελευταία φορά που συναντήσαμε την νέα γενιά της VW Jetta, η παραγωγή της οποίας αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του 2010 η οποία αναμένεται στις εκθέσεις στα τέλη του 2010 ή το πρώτο τρίμηνο του 2012 ήταν το περασμένο καλοκαίρι σε θερινές δοκιμές εξέλιξης με βαρύ καμουφλάζ.
Τώρα την ξανασυναντάμε φορώντας μόνο το μαγιό της, κάτι που αποκαλύπτει ότι βρίσκεται πια ένα βήμα πριν την γραμμή παραγωγής.
Και όμως αν κοιτάξετε στη γρίλια και την πόρτα του πορτμπαγκάζ θα καταλάβετε ότι κάτι δεν πάει καλά. Τα σήματα που βρίσκονται εκεί είναι τελείως παραπλανητικά και παραπέμπουν σε παραποιημένο logo της Toyota ή της κινεζικής Cherry, πρακτική που η VW συνηθίζει να εφαρμόζει σε κάποια μοντέλα της κατά την διάρκεια των δοκιμών τους.
Η παρεξήγηση λύνεται αν ρίξετε μια ματιά στην φωτογραφία που απιεκονίζει το εσωτερικό του αυτοκινήτου, καθώς ο σχεδιασμός του τιμονιού δεν αφήνει άλλα περιθώρια για παρανοήσεις.
Γνωστότερο με την κωδική ονομασία New Compact Sedan -NCS- το γερμανικό μοντέλο θα συνεχίσει να κατασκευάζεται στην Puebla του Μεξικό διαθέτοντας αυξημένο μήκος και πλάτος.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ιθύνοντες της VW υπολογίζουν σε ετήσιες πωλήσεις 160.000 μονάδων, με κύριο στόχο την αμερικανική αγορά, στην οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την Toyota Corolla και τo Honda Civic, με όπλο την χαμηλότερη τιμή πώλησης.
Στην Ευρώπη άλλωστε η Jetta δεν υπήρξε ποτέ best-seller και αυτό αναμένεται να επαναληφθεί.
Το πιο περίεργο πάντως από όσα θα ακούσουμε τους επόμενους μήνες είναι η πιθανότητα κυκλοφορίας μιας τετρακίνητης Jetta, με αυξημένη τιμή πώλησης.
AUTOMEDIA
- Κωνσταντινούπολη: 11 συλλήψεις για την τρομοκρατική επίθεση στο ισραηλινό προξενείο
- Το μήνυμα του Ταρέμι για την εκεχειρία στον πόλεμο: «Να ζήσει το Ιράν»
- Ποιες πλατφόρμες απαγορεύονται και ποιες επιτρέπονται για τους κάτω των 15 – Οι νέοι κανόνες στα social media
- Ιράν: ένας πόλεμος που ο Τραμπ δεν μπορούσε (και δεν μπορεί) να κερδίσει
- Γιατί η Νικόλ Έγκερτ εγκατέλειψε το Baywatch όταν ήταν η κορυφαία σειρά του πλανήτη
- Δολιοφθορές στο δίκτυο δημοτικού φωτισμού καταγγέλλει Δημοτική Αρχή
- Κίνηση: Χάος στους δρόμους – «Κατακόκκινος» ο Κηφισός
- Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)
















![Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/photo_5958678244989013067_y-315x220.jpg)


































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442