
Τη Σερβία υποδέχεται η εθνικής γυναικών χάντμπολ στην Πάτρα
Η εθνική χάντμπολ των γυναικών υποδέχεται την Τετάρτη (11:00) στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Τόφαλος» της Πάτρας το αντίστοιχο συγκρότημα της Σερβίας στο πλαίσιο του 5ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Ο αγώνας δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ελληνική ομάδα, που μέχρι τώρα έχει γνωρίσει τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς και δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στα τελικά. Ο στόχος για τις παίκτριες του Βελιμίρ Πένιοβιτς είναι μία όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση απέναντι στις πλάβι, από τις οποίες είχαν συντριβεί 45-18 στην πρεμιέρα των αγώνων του ομίλου, στο Ζρένιανιν.
Ο Σέρβος ομοσπονδιακός τεχνικός έχει στη διάθεσή του τις Σοφία Δημητρίου, Ελισσάβετ Μάστακα, Ειρήνη Παπάζογλου, Αννα Καλοείδη (Αρης Θεσ.), Βαρβάρα Παρασκευαϊδου, Μαρία Χατζηπαρασίδου (Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών), Αθανασία Στρατάκη (Αναγέννηση Βύρωνα), Πανδώρα Κόρρα (ΑΣΕ Ορμή), Αθηνά Βασιλειάδου, Ελένη Μιχαηλίδου (Αρίων Πτολεμαϊδας), Μάρθα Λογδανίδου, Φραγκούλα Παπανικολάου, Αλεξάνδρα Γκεργκινα (Νέα Ιωνία), Λαμπρινή Τσάκαλου, Βάγια Μπαλάφα (Αναγέννηση Αρτας), Ζαχάρω Κοτσαμπουικίδου (Αίας Κοζάνης), Χρύσα Χρονοπούλου (ΓΑΣ Καματερού).
«Πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα με τη Σερβία. Έχουμε αποκτήσει έκτοτε εμπειρίες. Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι τα 20 χρόνια. Αυτά τα παιχνίδια με πολύ δυνατές ομάδες μας δίνουν πολλά οφέλη στην γενικότερη προσπάθειά μας» δήλωσε ο Πένιοβιτς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Αργεντινή: Τραγωδία σε αγώνα ράλι στη νότια Αμερική – Ένας θεατής έχασε τη ζωή του, διεκόπη ο αγώνας
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο Ζέλσον κάνει το 1-0 από λάθος του Γεντβάι (vid)
- Από τον Β’ Παγκόσμιο μέχρι σήμερα, οι ισχυροί της οικονομίας ευθυγραμμίζονται με την εξουσία
- O άγνωστος «βασιλιάς των χημικών» που είναι εγκλωβισμένος στα στενά του Ορμούζ
- Γαλλία: Ελεγχόμενη έκρηξη βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου κοντά στο Παρίσι
- Έντι Μέρφι: Συγκίνηση και αποθέωση σε μια βραδιά-ορόσημο για την καριέρα του

