
Επιστροφή με νίκη για την Ενάν, αποκλεισμός-σοκ της Σαφίνα
Η Ζιστίν Ενάν επέστρεψε με νίκη στο... αγαπημένο της Ρολάν Γκαρόν, ύστερα από τρία χρόνια απουσίας από το γαλλικό γκραν σλαμ. Η Βελγίδα τενίστρια επικράτησε της Βουλγάρας Πιράνκοβα με 2-0 σετ (6-4, 6-3) αντιμετωπίζοντας δυσκολίες κυρίως στο πρώτο σετ, το οποίο και κέρδισε σε 47 λεπτά. Αποκλεισμός-σοκ για την Ντινάρα Σάφινα από την... 39χρονη Κραμν.
ΗΖιστίν Ενάν επέστρεψε με νίκη στο… αγαπημένο της Ρολάν Γκαρόν, ύστερα από τρία χρόνια απουσίας από το γαλλικό γκραν σλαμ. Η Βελγίδα τενίστρια επικράτησε της Βουλγάρας Πιράνκοβα με 2-0 σετ (6-4, 6-3) αντιμετωπίζοντας δυσκολίες κυρίως στο πρώτο σετ, το οποίο και κέρδισε σε 47 λεπτά.
Αντιμετώπισε κάποια προβλήματα από την Πιράνκοβα και στο δεύτερο σετ, αλλά η Ενάν ήταν πιο αποφασιστική στις κρίσιμες μπάλες και καθάρισε τον αγώνα με 2-0.
Η Ενάν είχε αποσυρθεί από τα κορτ τους τελευταίους 20 μήνες και είχε κατακτήσει για τελευταία φορά το Ρολάν Γκαρός το 2007.
Αποκλεισμός σοκ για την Σαφίνα
Η πρώτη μεγάλη έκπληξη έγινε στο Ρολάν Γκαρός, καθώς η Ντινάρα Σαφίνα αποκλείστηκε με το καλημέρα από το γαλλικό γκραν σλαμ.
Η πρώην Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης έχασε από την Γιαπωνέζα Κιμίκο Ντάτε Κραμν στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης. Η Σαφίνα κέρδισε το πρώτο σετ (6-3), αλλά έχασε τα άλλα δύο με 4-6, 5-7, σε έναν αγώνα που κράτησε δύο ώρες και 34 λεπτά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η 39χρονη (!) Κραμν έκανε ντεμπούτο στο Ρολάν Γκαρός σε ηλικία 39 ετών, όταν η Σαφίνα ήταν τριών ετών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Το Ισραήλ κατέλαβε εδάφη της Συρίας στην επαρχία Κουνέιτρα
- Αυστρία: Ποντικοφάρμακο βρέθηκε σε βάζο βρεφικής τροφής – Η εταιρεία ανακάλεσε όλες τις τροφές της
- Φορεσιά πολέμου
- Γιορτή σήμερα 20 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.04.2026]
- Ανταρκτική: Το ακραίο σχέδιο για να αποτραπεί η άνοδος της στάθμης της θάλασσας




