Μέλη της «Συμμαχίας κατά της Ακρίβειας» και οι λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης
Και οι λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης γίνονται μέλη της «Συμμαχίας κατά της Ακρίβειας», καθώς από 1η Ιουνίου προχωρούν σε εκπτώσεις 20%-30% για πολύτεκνους και ανέργους, όπως δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99,5 ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας παραγωγών και πωλητών λαϊκών αγορών Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Θράκης, Βασίλης Μακρίδης.
Και οι λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης γίνονται μέλη της «Συμμαχίας κατά της Ακρίβειας», καθώς προχωρούν από 1η Ιουνίου σε εκπτώσεις 20%-30%στα προϊόντα τους γιαπολύτεκνουςκαι ανέργους, όπως δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99,5 ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας παραγωγών και πωλητών λαϊκών αγορών Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Θράκης, Βασίλης Μακρίδης.
Σύμφωνα με τον κ. Μακρίδη από 1η Ιουνίου οι παραγωγοί και πωλητές των 80 λαϊκών αγορών της συμπρωτεύουσας θα πωλούν μετά τη 1 το μεσήμερι τα προϊόντα τους κατά 20%-30% φθηνότερα σε όλους τους πολύτεκνους και τους ανέργους.
Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη της «Συμμαχίας κατά της Ακρίβειας» μπορούν να συμπληρώνουν τα στοιχεία τους στην ειδική σελίδα στη διεύθυνση www.in.gr/symmaxia, ή να τα στέλνουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση [email protected], ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 211 365 7905.
Ο ΒΗΜΑ 99,5 προβάλει διαρκώς τις εταιρείες και τα ποσοστά των εκπτώσεων, προκειμένου οι δικαιούχοι να επωφεληθούν από τις χαμηλές τιμές.
Επιχειρήσεις, έμποροι και καταστηματάρχες καλούνται να γίνουν μέλη αυτής της Συμμαχίας, με μία και μοναδική υποχρέωση: να προχωρήσουν σε εκπτώσεις στις τιμές των προϊόντων τους, σε όσους πελάτες διαθέτουν κάρτα ανεργίας, πολυτέκνων, ατόμων με αναπηρία ή φοιτητικό πάσο.
Απόσήμερα,Πέμπτη, ξεκίνησε και η σήμανση των επιχειρήσεων, με τιςαφίσες της «Συμμαχίας».
Την πρωτοβουλία στηρίζει το www.in.gr.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση
- Ο Τραμπ ζητά από την CENTCOM να ανοίξουν οι «πύλες της κολάσεως» κατά του Ιράν
- Κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο της κενυατικής προεδρίας – Οι χάκερ ζητούσαν ως λύτρα 5 bitcoin
- Βραζιλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε στον Μιλέι να επισκεφθεί τον πρώην πρόεδρο Μπολσονάρο
- Πυρκαγιές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Εκκενώθηκαν ισραηλινοί οικισμοί
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Άλλαξαν μωρά στο μαιευτήριο και το λάθος έγινε αντιληπτό μετά από 38 χρόνια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442