
Eurobank : Πράσινο Δάνειο Κατοικίας – Φωτοβολταϊκά
Ένα νέο δανειακό προϊόν με την ονομασία «Πράσινο Δάνειο Κατοικίας – Φωτοβολταϊκά» δημιούργησε η Eurobank, για τη χρηματοδότηση της αγοράς και εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κατοικίες.«Κατά αυτό τον τρόπο, οι πελάτες μας θα παράγουν ενέργεια που θα μεταπωλούν στη ΔΕΗ [DEHr.AT] Σχετικά άρθρα προς μια ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή, γεγονός που ουσιαστικά μπορεί να τους αποφέρει […]
Ένα νέο δανειακό προϊόν με την ονομασία «Πράσινο Δάνειο Κατοικίας – Φωτοβολταϊκά» δημιούργησε η Eurobank, για τη χρηματοδότηση της αγοράς και εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κατοικίες.
«Κατά αυτό τον τρόπο, οι πελάτες μας θα παράγουν ενέργεια που θα μεταπωλούν στη ΔΕΗ [DEHr.AT] Σχετικά άρθρα προς μια ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή, γεγονός που ουσιαστικά μπορεί να τους αποφέρει ετήσιο έσοδο μέχρι και €7.500», αναφέρει η τράπεζα, σημειώνοντας ότι το έσοδο αυτό αφού υπερκαλύψει την ετήσια αποπληρωμή του σχετικού δανείου και τους ετήσιους λογαρισμούς κατανάλωσης της ΔΕΗ, αποφέρει σε κάθε νοικοκυριό «ένα σημαντικό και αφορολόγητο ετήσιο εισόδημα για 25 χρόνια».
Το δάνειο αυτό χορηγείται σήμερα είτε με προσημείωση ακινήτου, είτε με εκχώρηση της Σύμβασης που υπογράφει ο κάτοχος του Φ/Β Συστήματος με τη ΔΕΗ.
«Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η Eurobank, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες της αγοράς, βοηθάει τον πελάτη εύκολα, γρήγορα και απλά να προχωρήσει και να αξιοποιήσει αυτή την επένδυση, αφού με την προτεινόμενη υπηρεσία, ο πελάτης απαλλάσσεται από όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται από το πρώτο στάδιο της μελέτης, μέχρι και την τελική υλοποίηση χωρίς κανένα επιπλέον κόστος», επισημαίνει η τράπεζα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις
- ΛΔ Κονγκό: Εξαπλώνεται ταχύτερα ο Εμπολα μαζί με τους θανάτους – Δεν υπάρχει εμβόλιο ούτε θεραπεία
- Στο στόχαστρο των ΗΠΑ το λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν – Καταστράφηκε πύργος επικοινωνιών και μια γέφυρα
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: 22 στο εδώλιο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φορολογική συμμόρφωση & Ψηφιακός μετασχηματισμός: Το Crash Test της Αγοράς
- ΗΠΑ: Αυστηρότεροι οι κανονισμοί για βίζα σε ξένους φοιτητές και δημοσιογράφους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)


































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442