Τεγόπουλος: Έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους 25 εκατ. ευρώ
Σύμβαση για την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, ύψους 25 εκατ. ευρώ, υπέγραψε η Τεγόπουλος Εκδόσεις με την τράπεζα Πειραιώς. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το δάνειο είναι επταετούς διάρκειας, εμπραγμάτως εξασφαλισμένο και αποσκοπεί στην χρηματοδότηση γενικών επιχειρηματικών αναγκών. Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
Σύμβαση για την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, ύψους 25 εκατ. ευρώ, υπέγραψε η Τεγόπουλος Εκδόσεις με την τράπεζα Πειραιώς. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το δάνειο είναι επταετούς διάρκειας, εμπραγμάτως εξασφαλισμένο και αποσκοπεί στην χρηματοδότηση γενικών επιχειρηματικών αναγκών.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.