Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Επαγρύπνηση και αντεπίθεση ζήτησε από τη νεολαία η γγ του ΚΚΕ
Σε αντεπίθεση και επαγρύπνηση κάλεσε τη νεολαία η γενική γραμματέας του ΚΚΕ στη διάρκεια ομιλίας της στο ΤΕΙ Αιγάλεω. Η κα Παπαρήγα χαρακτήρισε «πανηγύρι» τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Σε αντεπίθεση κάλεσε τη νεολαία η γενική γραμματεάς του ΚΚΕ στη διάρκεια ομιλίας της στο ΤΕΙ Αιγάλεω.
Αναφορικά με τον πανευρωπαικό μηχανισμό στήριξης η κα Παπαρήγα επισήμανε πως στόχο έχει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να αυξηθεί παραπέρα η κερδοφορία του ευρωπαϊκού κεφαλαίου σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, που θα είναι τα θύματα και οι παθητικοί θεατές.
Χαρακτήρισε τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «πανηγύρι» και πρόσθεσε ότι εν μέσω μέτρων που πλήττουν τη λαϊκή οικογένεια και γκρεμίζουν κατακτήσεις που κερδήθηκαν με αίμα και θυσίες, το να συζητάς για το «πόθεν έσχες» των βουλευτών και τον αριθμό που πρέπει να έχουν στη Βουλή, αποδεικνύει ότι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ προσπαθούν να περιορίσουν τη λαϊκή αγανάκτηση.
Προειδοποίησε δε ότι τα δύο μεγάλα κόμματα μπορεί να μην διστάσουν να στείλουν στη φυλακή ακόμα και επώνυμα στελέχη τους και υπουργούς, να δημιουργήσουν νέα κόμματα ή να αλλάξουν τους τίτλους των υπαρχόντων κομμάτων.
«Αυτό όμως που δεν πρόκειται να πουν είναι ότι ο μονοπωλιακός καπιταλισμός και ιμπεριαλισμός είναι που φταίνε για τη σημερινή κρίση».
Σχετικά με την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού στην Αθήνα, επισήμανε τον κίνδυνο να υπογραφεί συμφωνία Ελλάδας-Τουρκίας που θα αναγνωρίζει γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο και θα εκχωρεί κυριαρχικά και αμυντικά δικαιώματα της Ελλάδας.
Αναφερόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι σημασία δεν έχουν οι επιμέρους κινήσεις που μπορείς να κάνεις, αλλά το αν εντάσσεις αυτές τις κινήσεις σε μια πολιτική ρήξης με το καπιταλιστικό σύστημα και την ΕΕ.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου