Δεν αυξάνονται οι τιμές των εισιτηρίων στα μέσα μεταφοράς εντός του 2010
Δεν αναμένεται να αυξηθεί η τιμή των εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για ολόκληρο το 2010, δήλωσε ο υπουργός Υποδομών Δημήτρης Ρέππας. Ωστόσο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυξηθούν τα κόμιστρα στον ΟΣΕ.
Δεν αναμένεται να αυξηθεί η τιμή των εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για ολόκληρο το 2010, δήλωσε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας την Τρίτη.
«Δεν μάς έχει απασχολήσει θέμα αύξησης των εισιτηρίων αυτή τη στιγμή» τόνισε ο κ. Ρέππας, αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης της τιμής των κομίστρων στον ΟΣΕ. «Ο ΟΣΕ έχει πολύ χαμηλό κόμιστρο και δεν μπορεί να μην μάς απασχολήσει το θέμα» σημείωσε ο υπουργός προσθέτοντας ότι το ζήτημα αυτό θα εξεταστεί μαζί με το σχέδιο εξυγίανσης του ΟΣΕ.
Σε ό,τι αφορά την απελευθέρωση της αγοράς στα ταξί και τα ΚΤΕΛ, ο κ. Ρέππας είπε ότι υπάρχει διάλογος με τους φορείς που εκτελούν έργο δημόσιας μεταφοράς και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι σύντομα θα καταλήξει σε συμφωνία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οικειοθελής εισαγωγή σε κέντρο θεραπείας
- Τραγωδία στους Παξούς: Νεκρός 15χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο
- Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα – Συνεχείς οι αφίξεις πλοίων στα λιμάνια της Αττικής
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας (13/4): Πού θα δείτε το ντέρμπι Εφές-Φενέρμπαχτσε και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Το… τερμάτισε: Μετά την επίθεση στον Πάπα ο Τραμπ εμφανίζεται ως… Χριστός
- Μέσα Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ και Τραμ Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα
- Οι νέοι στην Ουγγαρία έδιωξαν τον Ορμπάν από την εξουσία – Ο λόγος που έχασε τις εκλογές
- Νέα σενάρια για Σέλτικς και Αντετοκούνμπο!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442