Ένα αστυνομικό φιλμ, με δόσεις μυστηρίου και κωμικών καταστάσεων, του σκηνοθέτη Χρίστου Γεωργίου, με πολυ καλές ερμηνείες, έξοχες φωτογραφίες με φόντο το γαλάζιο Αιγαίο.
Κωμωδία
Σκηνοθεσία: Χρίστος Γεωργίου
Πρωταγωνιστούν: Άρης Σερβετάλης και Βίκυ Παπαδοπούλου
Παραγωγή 2008
Διάρκεια: 84′

Ο Λεωνίδας έχει μόλις αποφοιτήσει από τη Σχολή Αστυνομικών και παίρνει την πρώτη του μετάθεση σε ένα πανέμορφο, πλην όμως απομονωμένο νησί του Αιγαίου.
Οι επαγγελματικές του προκλήσεις αρχικά περιορίζονται στο να τοποθετεί πινακίδες «Απαγορεύεται ο Γυμνισμός» στις ερημικές παραλίες του νησιού, όμως όταν ανακαλύπτει το πτώμα του γέρου Ζαχαρία σε ένα γκρεμό, το καθήκον τον καλεί σε δράση.
Ήταν ατύχημα ή, όπως υπαγορεύει το ένστικτο του Λεωνίδα, τα πράγματα δεν έγιναν τόσο απλά;
Στην προσπάθειά του να βρει τις απαντήσεις, ο Λεωνίδας θα ακολουθήσει μια ανορθόδοξη έρευνα, θα γνωριστεί με όλους τους κατοίκους, θα ερωτευτεί, και μέσα από την πολύ ιδιαίτερη σχέση που θα αναπτύξει με το νησί, θα λύσει τελικά το μυστήριο γύρω από το θάνατο του Ζαχαρία.