
Η νέα προσωρινή διοίκηση στην Ομοσπονδία της Πάλης
Ορίστηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών, η προσωρινή διοικούσα επιτροπή στην Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης, μετά την προσφυγή 25 σωματείων. Η νέα προσωρινή διοίκηση έχει ως μοναδική αρμοδιότητα να οδηγήσει την ομοσπονδία σε εκλογές. Τη θέση του προέδρου πήρε ο Ολυμπιονίκης, Πέτρος Γαλακτόπουλος και αυτή του αντιπροέδρου ο Ολυμπιονίκης, Στέλιος Μυγιάκης.
Ορίστηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών, η προσωρινή διοικούσα επιτροπή στην Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης, μετά την προσφυγή 25 σωματείων.
Η νέα προσωρινή διοίκηση έχει ως μοναδική αρμοδιότητα να οδηγήσει την Ομοσπονδία σε εκλογές.
Τη θέση του προέδρου πήρε ο Ολυμπιονίκης, Πέτρος Γαλακτόπουλος και αυτή του αντιπροέδρου ο Ολυμπιονίκης, Στέλιος Μυγιάκης.
Τα μέλη της προσωρινής διοίκησης είναι οι Κώστας Θάνος, Ηρακλής Δεσκουλίδης, Σοφία Κοσμίδου, Φάνης Μπατσακίδης, Ξενοφώντας Αθανασίου, Λευτέρης Τέγος, Νίκος Ασημακόπουλος, Αντώνης Τσαμεσίδης, Γιάννης Πανανάκης, Θόδωρος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μπονόβας, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Πέτρος Βίγγος, Ιουλία Χριστοφόρου και Οθωνας Μοσχίδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λίβανος και Ισραήλ συμφώνησαν υπό τον Τραμπ και χωρίς τη Χεζμπολά να παραταθεί η κατάπαυση του πυρός
- Κολομβία: Ο υποψήφιος της αριστεράς καταγγέλλει την «επέμβαση» του Τραμπ στα πολιτικά πράγματα της χώρας
- Ιράν: «Η επιχείρηση Επική Οργή τελείωσε», λέει ο Ρούμπιο
- Χιλή: Συγκρούσεις φοιτητών με την αστυνομία στο περιθώριο διαδήλωσης κατά της λιτότητας
- ΗΠΑ: Η Βουλή εγκρίνει κείμενο που διατάσσει να τερματιστεί ο πόλεμος κατά του Ιράν
- Ουκρανία: Ανοίγει ο δρόμος για την επανέναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ


