Ανήλικος κεραυνοβολήθηκε την ώρα που σχεδίαζε γκραφίτι σε βαγόνι του ΟΣΕ στη Λάρισα
Στο «Αγία Σοφία» της Αθήνας διακομίστηκε 12χρονος ο οποίος κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής τάσης την ώρα που προσπαθούσε να σχεδιάσει γκράφιτι σε βαγόνι αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ στη Λάρισα. Στα νοσοκομεία της Λάρισας δεν λειτουργούν τμήματα αντιμετώπισης εγκαυμάτων.
Στο «Αγία Σοφία» της Αθήνας διακομίστηκε 12χρονος ο οποίος κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής τάσης την ώρα που προσπαθούσε να σχεδιάσει γκράφιτι σε βαγόνι αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ στη Λάρισα.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο ανήλικος χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους υπαλλήλους, μπήκε στο κεντρικό αμαξοστάσιο του ΟΣΕ της Λάρισας, σκαρφάλωσε στην οροφή του βαγονιού, αλλά χτυπήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα.
Διακομίστηκε στο «Αγία Σοφία», καθώς στα νοσοκομεία της Λάρισας δεν λειτουργούν τμήματα αντιμετώπισης εγκαυμάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι Βig Tech χρηματοδοτούν την Τεχνητή Νοημοσύνη, οι εταιρείες τσιπ… κερδίζουν
- Ματ Ντέιμον και Λουτσιάνα Μπαρόσο – Γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ, είναι 20 χρόνια μαζί
- Φωτιά στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας – Μήνυμα του 112 για εκκένωση του Γαλατά
- Το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Τζόλης σε φιλικό (vid)
- Στενά του Ορμούζ: Η Ευρώπη εξετάζει προτάσεις για την επιβολή τελών πλοήγησης υπό όρους
- Θεσσαλονίκη: Δίωξη για 5 κακουργήματα στους συλληφθέντες για τον θάνατο της Β. Νέστορα – Διώκονται και για τρομοκρατική οργάνωση
- Φωτιά στο Θριάσιο Νοσοκομείο – Εκκενώθηκε το ισόγειο
- Το στοίχημα του καλοκαιριού για τις εκπτώσεις και ο στόχος των 7 δισ. ευρώ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442