Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, που υπολογίζονται σε τεσσερισήμισι χιλιάδες, θα καταλαμβάνουν περίπου το μισό «Παλέ Ντε Μπερσί» στο φάιναλ φορ του Παρισιού, όπως έγινε γνωστό ύστερα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή. Χωρίς οργανωμένους η Παρτιζάν...
Από την Πέμπτη βρίσκονται στο Παρίσι οι Χρήστος Σταυρόπουλος και Νίκος Μπουντούρης. Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο Διευθυντής αγωνιστικού τμήματος, αντίστοιχα, ταξίδεψαν στην πόλη που θα φιλοξενήσει το final 4 προκειμένου να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες για την αποστολή των «ερυθρολεύκων» αλλά και ό, τι αφορά τους φιλάθλους της ομάδας που θα βρεθούν στην «πόλη του φωτός».
Σύμφωνα με αυτά που ειπώθηκαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, που υπολογίζονται σε τεσσερισήμισι χιλιάδες, θα καταλαμβάνουν περίπου το μισό γήπεδο. Πιο συγκεκριμένα θα τοποθετηθούν στο κομμάτι που βρίσκεται πίσω από τη γραμματεία, τον πάγκο που θα κάθεται ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι παίκτες του, και το ένα καλάθι.
Επιπρόσθετα οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» που θα προμηθευθούν τα εισιτήρια τους από την ΚΑΕ θα πρέπει –σύμφωνα με απαίτηση της γαλλικής αστυνομίας- να δηλώνουν τα στοιχεία τους αλλά και πληροφορίες που αφορούν το ταξίδι τους (τόπος και μέρος διαμονής).
Οι έλεγχοι των γαλλικών αστυνομικών Αρχών θα είναι αυστηροί, μάλιστα προειδοποίησαν για συλλήψεις με την παραμικρή αναταραχή είτε εντός είτε εκτός του γηπέδου.
Χωρίς οργανωμένους η Παρτίζαν
Η διοίκηση της Παρτίζαν βρέθηκε σε δύσκολη θέση στο θέμα που δημιουργήθηκε με τους οργανωμένους οπαδούς της. Ωστόσο, θα μπορούσε αν ήθελε να τους δώσει κάποια εισιτήρια παραπάνω για να είναι κι αυτοί ευχαριστημένοι και τελικά να δώσουν το παρών στο Παρίσι.
Αντίθετα, όμως προτίμησε να μην δώσει τα 430 εισιτήρια που ζητούσαν επίμονα, προτείνοντάς τους 300. Εκείνοι δεν το δέχτηκαν και ανακοίνωσαν πως δεν θα ακολουθήσουν την ομάδα τους, η οποία δεν έκανε πίσω για 130 εισιτήρια.
Ξενάγηση στο γήπεδο
Οι εκπρόσωποι των Ολυμπιακού, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα και Παρτίζαν είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο «Παλέ Ντε Μπερσί» και να ξεναγηθούν στους χώρους του γηπέδου. Ενός γηπέδου από τα πλέον ιστορικά της Ευρώπης, το οποίο τελεί υπό… ρετουσάρισμα για να κρύψει λίγα από τα χρόνια του.
Οι υπεύθυνοι κάνουν κάποιες εργασίες στα αποδυτήρια, στην αίθουσα συνεντεύξεων και στα δημοσιογραφικά θεωρεία, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπή. Παράλληλα, οι άνθρωποι των τεσσάρων φιναλίστ συμπεριλαμβανομένου του Χρήστου Σταυρόπουλου, που εκπροσώπησε την ΚΑΕ Ολυμπιακός, έκαναν και μία βόλτα στο ξενοδοχείο Pullman Bersi στο οποίο θα καταλύσουν και οι τέσσερις αποστολές.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.