
Ομαλά λειτουργούν τα αεροδρόμια Αθήνας και Θεσσαλονίκης
Πλήρως έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, καθώς για σήμερα, Πέμπτη, δεν υπάρχουν καθόλου ακυρώσεις πτήσεων. Οι επιβάτες που έχασαν τις πτήσεις τους, κατόπιν συνεννόησης με τις αεροπορικές τους εταιρείες, προωθούνται σε επόμενες.
Πλήρως έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, καθώς για σήμερα, Πέμπτη, δεν υπάρχουν καθόλου ακυρώσεις πτήσεων.
Μετά το πρωτοφανές χάος που επικράτησε και στα ελληνικά αεροδρόμια λόγω της ηφαιστειακής στάχτης από την Ισλανδία, η ταλαιπωρία χιλιάδων επιβατών έλαβε τέλος.
Οι επιβάτες που έχασαν τις πτήσεις τους και περίμεναν για μέρες στις αίθουσες αναμονής, προωθούνται στις επόμενες πτήσεις, κατόπιν συνενοήσεων με τις αεροπορικές τους εταιρείες.
Σταδιακά, άλλωστε, ομαλοποιείται η κατάσταση και στον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διέπραττε απάτες σε βάρος του ΕΟΠΥΥ – Πάνω από 400.000 ευρώ οι ζημιές στον Οργανισμό
- Κρήτη: Στη φυλακή ο 58χρονος που κατηγορείται ότι επιχείρησε να πνίξει 8χρονο με μαξιλάρι
- Ποια επιδόματα και παροχές πληρώνουν e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως την Παρασκευή
- Υποστήριξη πληγέντων στα Πετράλωνα: Το κράτος πετάει το μπαλάκι στον Δήμο, ενώ στα δικαστήρια η μάχη θα είναι δύσκολη
- Συνελήφθη οδηγός ταξί που χρέωσε 175 ευρώ τη διαδρομή από το Αεροδρόμιο στο κέντρο της Αθήνας
- Παναγιώτης Νέστορας: «Aδικος θάνατος μιας αθώας γυναίκας» – Που στρέφονται οι έρευνες


