
Σε αργία τέθηκαν δύο γιατροί που κατηγορήθηκαν για χρηματισμό
Αθήνα: Σε αργία τίθενται δύο γιατροί, μία του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «Θριάσιο» και ένας του Ασκληπιείου Βούλας, οι οποίοι είχαν συλληφθεί και παραπεμφθεί για χρηματισμό.
Αθήνα: Σε αργία τίθενται δύο γιατροί, μία του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «Θριάσιο» και ένας του Ασκληπιείου Βούλας, οι οποίοι είχαν συλληφθεί και παραπεμφθεί για χρηματισμό.
Την απόφαση έλαβε η υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, έπειτα από εισήγηση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου των Ιατρών του ΕΣΥ.
Επίσης, η κ. Ξενογιαννακοπούλου παρέπεμψε με το ερώτημα της αργίας στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ιατρών του ΕΣΥ τη γιατρό του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ.Γεννηματάς», που είχε συλληφθεί και κατηγορείται για τον ίδιο λόγο.
health.in.gr
- Πώς η FIFA «κλειδώνει» την εμπορική χρήση του Μουντιάλ
- Κόνιτσα: Επιχείρηση διάσωσης 53χρονης από το μονοπάτι Αώου
- Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη Αττικής – Συνελήφθη για εμπρησμό από πρόθεση – Βίντεο ντοκουμέντο
- Σοκαριστική απόφαση Ισραήλ: Οι κροκόδειλοι του Νείλου θα εκτρέφονται για να χρησιμοποιηθούν σε φυλακές
- Άρης: Έρχεται την Κυριακή (19/7) και ολοκληρώνει τη μεταγραφή του ο Ντέλε-Μπασίρου
- Αρβανίτης για Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση της συγκάλυψης πανηγυρίζει για το Κράτος Δικαίου μετά την έκθεση της ΕΕ


