Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Το Βασιλικό Ναυτικό στέλνει ο Γκ.Μπράουν για την επιστροφή τουριστών από την Ισπανία

Το Βασιλικό Ναυτικό στέλνει ο Γκ.Μπράουν για την επιστροφή τουριστών από την Ισπανία

Πλοία του Βασιλικού Ναυτικού στέλνει στην Ισπανία ο Βρετανός πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν προκειμένου να επιστρέψουν επιτέλους στα σπίτια τους χιλιάδες εγκλωβισμένοι -λόγω τέφρας- τουρίστες. Τρία πλοία του Βασιλικού Ναυτικού θα παραλάβουν πάνω από 130 χιλιάδες επιβάτες.

Πλοία του Βασιλικού Ναυτικού στέλνει στην Ισπανία ο Βρετανός πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν προκειμένου να επιστρέψουν επιτέλους στα σπίτια τους χιλιάδες εγκλωβισμένοι -λόγω τέφρας- τουρίστες.

Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του πρωθυπουργού, τρία πλοία του Ναυτικού σπεύδουν στην Ισπανία από όπου θα παραλάβουν τουλάχιστον 130 χιλιάδες επιβάτες.

Στόχος είναι τα αεροδρόμια της Ισπανίας,όπου ο εναέριος χώρος δεν έχει κλείσει, να λειτουργήσουνως αεροδρόμια-transit για τη μεταφορά Βρετανών.

Από εκεί οι τουρίστες με λεωφορεία ή άλλα μεταφορικά μέτρα να μεταφερθούν στα λιμάνια της Ισπανίας και να επιβιβαστούν στα πολεμικά πλοία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο