Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
weather-icon 27o
ps. post
scriptum

Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει

Απώλειες άνω του 3% στο Χρηματιστήριο τη Δευτέρα

Απώλειες άνω του 3% στο Χρηματιστήριο τη Δευτέρα

Σημαντικές απώλειες σημειώνει το Χρηματιστήριο τη Δευτέρα, με το Γενικό Δείκτη να υποχωρεί κάτω από τις 1.930 μονάδες, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε ρευστοποιήσεις σε όλο σχεδόν το φάσμα της αγοράς, με το βλέμμα στραμμένο στις διαβουλεύσεις της κυβέρνησης με την ΕΕ και το ΔΝΤ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Πτώση στο Χρηματιστήριο τη Δευτέρα, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε ρευστοποιήσεις σε όλους σχεδόν τους κλάδους, με το βλέμμα στραμμένο στις διαβουλεύσεις της κυβέρνησης με ΕΕ-ΔΝΤ για το μηχανισμό στήριξης, που ξεκινούν αυτή την εβδομάδα.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 16:00, υποχωρεί στις 1.933,73 μονάδες σημειώνοντας μεγάλη πτώση 3,08%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 101,166 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 3,25%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 3,19% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημειώνει απώλειες 1,95%.

Όλοι οι επιμέρους δείκτες κινούνται πτωτικά και τις μεγαλύτερες απώλειες σημειώνουν οι δείκτες της Υγείας -6,30%,των Ταξιδιών -4,05% και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών -3,79%.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Μαϊλλης +15,38%, Μινωϊκές Γραμμές +7,26%, Αφοί Κορδέλλου +6,45% και Fieratex+5,56%.

Τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Εδραση -18,18%, Καρδασιλάρης -13,04%, Sato-10,00% και Epsilon Net -9,95%.

Από τις μετοχέςπου διακινούνται, 23 σημειώνουν άνοδο, 162 πτώση και 23 παραμένουν σταθερές.

Οιευρωπαϊκές αγορέςσημειώνουν απώλειες,ενώ πτωτικό άνοιγματης Γουόλ Στριτ δείχνουν τα futures.

Στο Λονδίνο ο FTSE-100υποχωρεί κατά 0,56%, στο Παρίσι ο CAC-40 σημειώνειπτώση 0,64%και στη Φρανκφούρτη ο DAX είναι χαμηλότερα κατά 0,40%.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
Cookies