
ΟΤΕ: Επιβράβευση νικητών διαγωνισμού πληροφορικής
Για δεύτερη χρονιά, ο ΟΤΕ υποστήριξε και φέτος, τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής, προσφέροντας στους 50 νικητές της πρώτης φάσης του διαγωνισμού το δημοφιλές πακέτο conn-x για ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο. Όπως επισημαίνεται, η χορηγία αυτή εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική του ΟΤΕ για διάδοση της ευρυζωνικότητας στη νέα γενιά. Άλλες κινήσεις στην ίδια κατεύθυνση είναι η […]
Για δεύτερη χρονιά, ο ΟΤΕ υποστήριξε και φέτος, τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής, προσφέροντας στους 50 νικητές της πρώτης φάσης του διαγωνισμού το δημοφιλές πακέτο conn-x για ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Όπως επισημαίνεται, η χορηγία αυτή εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική του ΟΤΕ για διάδοση της ευρυζωνικότητας στη νέα γενιά. Άλλες κινήσεις στην ίδια κατεύθυνση είναι η προσφορά δωρεάν conn-x σε αριστούχους φοιτητές, το πρόγραμμα επαναδιάθεσης ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και γενικότερα η προσφορά νέων ακόμα υψηλότερων ταχυτήτων και οι επενδύσεις σε υποδομές.
Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ, εκπρόσωποι του ΟΤΕ και της Ελληνικής Εταιρίας Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής συνεχάρησαν τους μαθητές από σχολεία όλης της επικράτειας, που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό.
Κατά τη διάρκεια παράδοσης των βραβείων, ο Γενικός Διευθυντής Οικιακών Πελατών του ΟΤΕ, κ. Χ. Κατσαούνης, υπογράμμισε: «Ο ΟΤΕ βρίσκεται κοντά στη νέα γενιά της Γνώσης και της προσπάθειας. Καταφέρατε να διακριθείτε σε μια μεγάλη πρόκληση. Σας εύχομαι ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Ελπίζουμε το conn-x να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στη καθημερινή σας προσπάθεια για μάθηση αλλά και σύντροφο στην ψυχαγωγία.»
Ο Πανελλήνιος διαγωνισμός Πληροφορικής, που διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής (ΕΠΥ), αποσκοπεί στην προώθηση της επικοινωνίας και της ευγενούς άμιλλας, καθώς και στην προώθηση των νέων τεχνολογιών μεταξύ των νέων. Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και αποσκοπεί κυρίως στην καλλιέργεια της πληροφορικής παιδείας των μαθητών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Fuel Pass: Το «μαρτύριο της σταγόνας» για τους καταναλωτές – Μέτρα στήριξης με το σταγονόμετρο
- «NoMuds» – Είκοσι σύγχρονοι κεραμίστες δίνουν σχήμα στο χρόνο που περνάει
- Προσωρινά κρατούμενος ο 67χρονος που εισέβαλε με σφυρί σε τράπεζα στη Θεσσαλονίκη
- Η Μπάγερν ετοιμάζει πρόταση «μαμούθ» στον Ολίσε – Έτοιμος ο Γάλλος να υπογράψει μέχρι το 2032 στους Βαυαρούς
- Μπλόκο από την Ισπανία: Δεν δίνει άδεια για τον ελλιμενισμό του πλοίου με τους νεκρούς από χανταϊό
- Κρήτη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Καρέ καρέ η στιγμή της αιματηρής επίθεσης των τριών στον 57χρονο σε μπαρ στο Ηράκλειο
- Γιγάντια χωματερή στην Χιλή είναι η μεγαλύτερη πηγή μεθανίου στον κόσμο
- Στην Αθήνα έρχονται Τραμπ, Ρούμπιο και Χέγκσεθ, αποκάλυψε η Γκίλφοϊλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442