Αθηναϊκός-Απόλλων Πτ. και Πανιώνιος-Αθηναϊκός στη Βέροια
Αντίστροφη μέτρηση για το 11ο φάιναλ φορ του Κυπέλλου των γυναικών που φιλοξενεί η Βέροια στο «Δ. Βικέλας». Οι ημιτελικοί του Σαββάτου είναι: Αθηναϊκός-Απόλλων Πτ. και Πανιώνιος-Αθηναϊκός.
Αντίστροφη μέτρηση για το 11ο φάιναλ φορ του Κυπέλλου των γυναικών που φιλοξενεί η Βέροια το σαββατοκύριακο στον ΔΑΚ Βέροιας «Δ. Βικέλας».
Μάλιστα οι πρωταγωνιστές μίλησαν για τους στόχους του στη συνέντευξη Τύπου, που διοργανώθηκε μία ημέρα πριν από τους ημιτελικούς
Oι δηλώσεις των προπονητών
Γιάννης Κούκος (Απόλλων Πτολεμαΐδας): «Η παρουσία της ομάδας μας εδώ είναι μεγάλη επιτυχία. Στόχος μας βέβαια είναι το κύπελλο. Το ποσοστό που αναλογεί στην επιτυχία είναι 25% για όλους. Θέλουμε να κερδίσουμε τον Αθηναϊκό και στην συνέχεια και τον τελικό. Καλώ τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών και να μας βοηθήσουν καθώς η Πτολεμαΐδα είναι πολύ κοντά στη Βέροια».
Κυριάκος Κοσμίδης (ΦΕΑ): «Στην πρώτη μας συμμετοχή στην Α1 βρισκόμαστε στο φάιναλ-φορ του κυπέλλου. Σημαντική η επιτυχία και θέλουμε να αποκτήσουμε εμπειρίες και να γιορτάσουμε την συμμετοχή μας. Σίγουρα θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν με πρώτο στόχο να φθάσουμε στον τελικό. Ευχαριστούμε την Δήμαρχο για την φιλοξενία».
Τζώρτζης Δικαιουλάκος (Αθηναϊκός): «Ευχαριστώ όλους για την αγάπη, την συμπάθεια και τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Eurocup αλλά είμαι σίγουρος ότι στο γήπεδο δεν θα δείξουν σεβασμό και έτσι πρέπει. Ολες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες για το τρόπαιο και ευχαριστώ ιδιαίτερα τον προπονητή της Πτολεμαϊδας για τις δηλώσεις του. Επειδή κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και το Eurocup δεν σημαίνει ότι έχουμε κεκτημένο και το κύπελλο. Ο ημιτελικός είναι ένα παιχνίδι και μετά ο τελικός. Η πόλη είναι πολύ όμορφη και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους».
Γαβρίλος Καλογερόπουλος (Πανιώνιος): «Στόχος μας φέτος ήταν να είμαστε η πιο νεανική ομάδα στην Α1 με μέσο όρο ηλικίας 22 χρόνια. Εχουμε πολλές ατυχίες και απανωτούς τραυματισμούς, αλλά θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στον τελικό για να γιορτάσουμε τα 120 χρόνια Ιστορίας του συλλόγου».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.