Ο Μάσεϊ αποκαλύπτει μέσω… facebook ότι επιστρέφει στον Αρη
Ένα μήνυμα του Τζερεμάια Μάσεϊ στον Σάββα Ηλιάδη στο Facebook φανερώνει τις πραγματικές πιθανότητες για την επιστροφή του Αμερικανού στον Αρη. «Την ερχόμενη εβδομάδα θα είμαι στον Αρη» έγραψε ο πρώην παίκτης των «κιτρίνων», επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το ρεπορτάζ που τον θέλει να επιστρέφει στην ομάδα.
Ένα μήνυμα του Τζερεμάια Μάσεϊ στον Σάββα Ηλιάδη στο Facebook φανερώνει τις πραγματικές πιθανότητες για την επιστροφή του Αμερικανού στον Αρη. «Την ερχόμενη εβδομάδα θα είμαι στον Αρη» έγραψε ο πρώην παίκτης των «κιτρίνων», επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το ρεπορτάζ που τον θέλει να επιστρέφει στην ομάδα, αρχικώς για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.
Είναι αλήθεια ότι πρόκειται για ένα θέμα που… ταλανίζει στις σκέψεις των φιλάθλων του Αρη, τους τελευταίους περίπου εννιά μήνες. Η προοπτική επιστροφής του Μάσεϊ είχε προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμό, αλλά ο ψυχολογικός πόλεμος που του άσκησε η Ρεάλ Μαδρίτης, ουσιαστικά απέτρεψε την ενεργοποίηση της συμφωνίας του με τον Αρη.
Πλέον, ανήκει στην Ομπραντόιρο, με την οποία όμως βρίσκεται σε συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του. Και στον Αρη υπάρχει αισιοδοξία για το αίσιο τέλος της υπόθεσης. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Μάσεϊ, κρίνοντας από το μήνυμα που έστειλε στον Σάββα Ηλιάδη στο Facebook.
«Την ερχόμενη εβδομάδα έρχομαι στον Αρη. Έλα κι εσύ» έγραψε. Βέβαια, προέχει να λύσει της συνεργασία του με τον ισπανικό σύλλογο.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.