Eπεισόδια και προσαγωγές στο πάρκο της Ναυαρίνου στα Εξάρχεια
Ένταση και προσαγωγές το βράδυ της Δευτέρας στα Εξάρχεια στο πάρκο της οδού Ναυαρίνου. Ομάδα ατόμων που βρισκόταν μέσα στο πάρκο συγκρούστηκε με τους αστυνομικούς με τους πρώτους να πετούν βόμβες μολότοφ και τις αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν χρήση χημικών.
Ένταση και προσαγωγές το βράδυ της Δευτέρας στα Εξάρχεια στο πάρκο της οδού Ναυαρίνου.
Ομάδα ατόμων που βρισκόταν μέσα στο πάρκο συγκρούστηκε με τους αστυνομικούς με τους πρώτους να πετούνβόμβες μολότοφ και τις αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν χρήση χημικών.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε περίπου 70 προσαγωγές.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).