Κατά 4% μειωμένη η φετινή έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα
Μειωμένη κατά 4% ήταν φέτος η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα από τις δύο εθνικές οδούς, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, σύμφωνα με στοιχεία της Τροχαίας. Φέτος εγκατάλειψαν την πρωτεύουσα 1.090.000 οχήματα. Αιματηρή και η φετινή έξοδος.
Μειωμένη κατά 4% ήταν φέτος η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα από τις δύο εθνικές οδούς, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, σύμφωνα με στοιχεία της Τροχαίας.
Πιο συγκεκριμένα, φέτος εγκατάλειψαν την πρωτεύουσα 1.090.000 οχήματα, ενώ το περσινό Πάσχαείχαν φύγει1.135.000 οχήματα.
Μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα είχαν επιστρέψει στην Αθήνα περίπου 815.000 οχήματα, δηλαδή περίπου το 75% των αυτοκινήτων που έφυγαν.
Ωστόσο,αιματηρή ήταν και φέτος η έξοδος, καθώς μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα 38 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα, 56 τραυματίστηκαν σοβαρά και 497 είναι ελαφρά τραυματισμένοι.
Την Τρίτηπροβλήματα παρουσιάστηκαν στην ΕΟ Πατρών-Κορίνθου με ουρά έως 400μ στα διόδια του Ρίου.
Η Τροχαία ανά διαστήματα εξπέτρεψε τα οχήματα προς την παλαιά ΕΟ μέχρι την Ακράτα.
Ουρά χιλιομέτρων υπήρξενωρίς το απόγευμα στα διόδιαΚαλαμακίου στην ΕΟ Κορίνθου-Αθηνών, περίπου 400μ είναι η ουρά στα διόδια Αφιδνών.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).