Κυριακή 12 Ιουλίου 2026
weather-icon 31o
ps. post
scriptum

Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν

Ξανά στους δρόμους οι Ταϊλανδοί ζητώντας την παραίτηση του πρωθυπουργού

Ξανά στους δρόμους οι Ταϊλανδοί ζητώντας την παραίτηση του πρωθυπουργού

Στους δρόμους της Μπανγκόκ βγήκαν περίπου 60 χιλιάδες πολίτες της Ταϊλάνδης, ζητώντας την παραίτηση του πρωθυπουργού και τη διενέργεια πρόωρων εκλογών. Οι λεγόμενοι «κόκκινοι διαδηλωτές» δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν, ενώ η διορία που έχουν δώσει στον πρωθυπουργό είναι η 12η Απριλίου.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Στους δρόμους της Μπανγκόκ βγήκαν περίπου 60 χιλιάδες πολίτες της Ταϊλάνδης, ζητώντας την παραίτηση του πρωθυπουργού και τη διενέργεια πρόωρων εκλογών.

Οι λεγόμενοι «κόκκινοι διαδηλωτές» (από το χρώμα που έχουν επιλέξει για τη διαμαρτυρία τους) δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν μέχρι τελικά η χώρα να οδηγηθεί σε νέες εκλογές

«Δεν δεχόμαστε να παραμείνει στην εξουσία ο Αμπχισίτ για εννέα ακόμη μήνες» δήλωσε στέλεχος της αντιπολίτευσης.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην περιοχή Πατσαπρασόνγκ, όπου βρίσκονται πολλά πολυτελή ξενοδοχεία και εμπορικά κέντρα. Στόχος τους είναι να προσελκύσουν το ενδιαφέρον και της παγκόσμιας κοινής γνώμης, αφού στην περιοχή κινούνται εκατοντάδες τουρίστες και ξένοι επισκέπτες.

Παρόμοια κινητοποίηση είχε γίνει και στις 14 Μαρτίου με τη συμμετοχή 100 ανθρώπων.

«Θα κάνουμε πορεία φωνάζοντας συνθήματα κατά του πρωθυπουργού» δήλωσε ο ηγέτης του Ενωμένου Μετώπου για Δημοκρατία (UDD) Nαταβούτ Σαϊκούα.

Πάντως, δεν υπάρχει πρόθεση να κλείσει το διεθνές αεροδρόμιο, όπως είχε συμβεί παλαιότερα με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν επό μέρες χιλιάδες ταξιδιώτες.

Το UDD, που έχει δώσει διορία στον πρωθυπουργό να διαλύσει την Βουλή μέχρι τις 12 Απριλίου, δηλώνει αποφασισμένο να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις και τις επόμενες ημέρες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 12 Ιουλίου 2026
Cookies