Ήττα και αποκλεισμός για τον Φέντερερ στο διεθνές τουρνουά του Μαϊάμι
Σε αγωνιστική πτώση φαίνεται πως βρίσκεται ο Ρότζερ Φέντερερ, καθώς σε διάστημα δύο εβδομάδων, ο Ελβετός πρωταθλητής του τένις, ηττήθηκε για δεύτερη φορά. Μετά τον Μάρκο Παγδατή που νίκησε τον Φέντερερ στο Ιντιαν Ουέλς, την Τετάρτη ήταν η σειρά του Τσέχου, Τόμας Μπέρντιτς να επικρατήσει του Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης. Η αναμέτρηση έγινε για τον δ γύρο του διεθνούς τουρνουά που διεξάγεται στο Μαϊάμι.
Σε αγωνιστική πτώση φαίνεται πως βρίσκεται ο Ρότζερ Φέντερερ, καθώς σε διάστημα δύο εβδομάδων, ο Ελβετός πρωταθλητής του τένις, ηττήθηκε για δεύτερη φορά.
Μετά τον Μάρκο Παγδατή που νίκησε τον Φέντερερ στο Ιντιαν Ουέλς, την Τετάρτη ήταν η σειρά του Τσέχου, Τόμας Μπέρντιτς να επικρατήσει του Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.
Η αναμέτρηση έγινε για τονδ γύρο του διεθνούς τουρνουά που διεξάγεται στο Μαϊάμι.
Ο Τσέχος νίκησε με 6-4, 6-7, 7-6 τον Φέντερερ, που λίγο μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε: «Δεν είναι μυστικό ότι στους τελευταίες αγώνες μου στις ΗΠΑ αντιμετωπίζω δυσκολίες.
»Ισως η ασθένεια που είχα τον Φεβρουάριο (λοίμωξη στο αναπνευστικό) με έχει επηρρεάσει περισσότερο από ότι πίστευα. Δεν έχω αρκετή αυτοπεποίθηση και αυτό που κόστισε ακριβά».
Συγκίνηση στον Ολυμπιονίκη της γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια και τη σύζυγο του Βασιλική Μιλλούση καθώς είδαν την Σοφία τους να κατακτά 4 μετάλλια στον πρώτο της αγώνα.
Η Άρσεναλ δίνει το ματς της… ζωής της στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι (19/4, 18:30) κι αν χάσει… χάνεται – Ένας πραγματικός «τελικός» πρωταθλήματος για τον Μικέλ Αρτέτα!