Διπλές ασφαλιστικές εισφορές για όσους ασκούν δύο επαγγέλματα εξετάζει η κυβέρνηση
Την αλλαγή του καθεστώτος για τους ετεροαπασχολούμενους φέρεται να εξετάζει το υπουργείο Εργασίας, σχεδιάζοντας την υιοθέτηση μέτρου για καταβολή εισφορών και στο αντίστοιχο ταμείο ασφάλισης για το δεύτερο επάγγελμα. Η κυβέρνηση φαίνεται να προσανατολίζεται στην επιβολή του μέτρου και στους δημόσιους υπαλλήλους.
Την αλλαγή του καθεστώτος για τους ετεροαπασχολούμενους φέρεται να εξετάζει το υπουργείο Εργασίας, σχεδιάζοντας την υιοθέτηση μέτρου για καταβολή εισφορών και στο αντίστοιχο ταμείο ασφάλισης για το δεύτερο επάγγελμα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, η κυβέρνηση θα υποχρεώσει όλες τις κατηγορίες των εργαζομένων να ασφαλίζονται εκτός από τον κύριο φορέα τους και στο αντίστοιχο κλαδικό ταμείο της δεύτερης απασχόλησής τους.
Πρόταση του υπουργείου, σύμφωνα με δηλώσεις του Α.Λοβέρδου που επικαλείται το δημοσίευμα, είναι το μέτρο να ισχύσει για τους υπαλλήλους τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημοσίου τομέα ασφαλισμένους μετά το 1992.
Το μέτρο αναμένεται ότι θα αφορά αρκετές χιλιάδες επαγγελματίες που μέχρι σήμερα απαλλάσσονται από την υποχρέωση για διπλή ασφάλιση.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.