Ακόμη πετυχαίνουν καλάθια στο Φοίνιξ... Στο Φοίνιξ, η πιο παραγωγική ομάδα στην επίθεση βρέθηκε απέναντι στη χειρότερη άμυνα και το τελικό 152-114 ήρθε σαν φυσιολογικό αποτέλεσμα με τους Σανς να πανηγυρίζουν τη νίκη κόντρα στους Τίμπεργουλβς.
Ακόμη πετυχαίνουν καλάθια στο Φοίνιξ… Στο Φοίνιξ, η πιο παραγωγική ομάδα στην επίθεση βρέθηκε απέναντι στη χειρότερη άμυνα και το τελικό 152-114 ήρθε σαν φυσιολογικό αποτέλεσμα με τους Σανς να πανηγυρίζουν τη νίκη κόντρα στους Τίμπεργουλβς.
Ο Τζέισον Ρίτσαρντσον τελείωσε το ματς με 27 πόντους, ο Αμάρε Στούνταμάιρ είχε 25 και κατόπιν οι βασικοί των Σανς έδωσαν τη θέση τους στους παίκτες που κάθονταν στον πάγκο για να ολοκληρώσουν με ευκολία το ρεκόρ του μεγαλύτερου σκορ για την τρέχουσα σεζόν.
Ο Λου Αμουντσον τελείωσε το ματς με 20 πόντους για τους Σανς καταδικάζοντας τους φιλοξενούμενους στη 10η συνεχή ήττα τους και τη 16η στα τελευταία 17 ματς.
Οκτώ παίκτες από τους Σανς είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, σουτάροντας με 56% συνολικά και ευστοχώντας στα 15 από τα 31 τρίποντα που επιχείρησαν στην ένατη νίκη τους στα τελευταία 12 ματς.
Συνοπτικά σε αγώνες για το ΝΒΑ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.