Πρωτόκολλο ανταλλαγής πληροφοριών για τη φοροδιαφυγή υπογράφουν Ελλάδα-Βέλγιο
Πρωτόκολλο που αφορά στην αναθεώρηση του άρθρου 25 της Σύμβασης Αποφυγής Διπλής Φορολογίας υπογράφουν την Τρίτη στις Βρυξέλλες οι υπουργοί Οικονομικών Ελλάδας και Βελγίου. Στο πρωτόκολλο προβλέπεται η ανταλλαγή πληροφοριών για θέματα φοροδιαφυγής και φοροαποφυγής.
Πρωτόκολλο που αφορά στην αναθεώρηση του άρθρου 25 της Σύμβασης Αποφυγής Διπλής Φορολογίας υπογράφουν την Τρίτη στις Βρυξέλλες οι υπουργοί Οικονομικών Ελλάδας και Βελγίου.
Στο πρωτόκολλο προβλέπεται η ανταλλαγή πληροφοριών για θέματα φοροδιαφυγής και φοροαποφυγής.
«Τέτοιου είδους ενισχυμένη συνεργασία επιδιώκει η χώρα μας με όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, όσο και με τα κράτη που ήδη έχει υπογράψει συμφωνίες για την αποφυγή της διπλής φορολογίας» επισημαίνει ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.