Με νίκη και καλή εμφάνιση επέστρεψε στη δράση ο ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο άσος των Κλίβελαντ Καβαλίερς σημείωσε 23 πόντους, πήρε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 10 ασίστ στη νίκη της ομάδας του με 100-95 επί των Φιλαδέλφεια Σίξερς. Στα υπόλοιπα ματς, οι Λος Αντζελες Λέικερς επικράτησαν με 102-96 των Φοίνιξ Σανς, με... μπροστάρη τον Κόμπι Μπράιντ που πέτυχε 20 πόντους, πήρε 10 ριμπάουντ και μοίρασε 8 ασίστ, ενώ οι Σέλτικς επέστρεψαν στις νίκες με 122-103 επί των Πέισερς.
Με νίκη και καλή εμφάνιση επέστρεψε στη δράση ο ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο άσος των Κλίβελαντ Καβαλίερς σημείωσε 23 πόντους, πήρε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 10 ασίστ στη νίκη της ομάδας του με 100-95 επί των Φιλαδέλφεια Σίξερς.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, οι Λος Αντζελες Λέικερς επικράτησαν με 102-96 των Φοίνιξ Σανς, με… πρωτοστάτη τον Κόμπι Μπράιντ που πέτυχε 20 πόντους, πήρε 10 ριμπάουντ και μοίρασε 8 ασίστ, ενώ οι Μπόστον Σέλτικς επέστρεψαν στις νίκες, 122-103 τους Ιντιάνα Πέισερς.
Ιστορία έγραψε ο Κέβιν Ντουράντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ο οποίος ξεπέρασε ξανά τους 30 πόντους στη νίκη της ομάδας του με 104-102 σε βάρος των Νιου Τζέρσεϊ Νετς. Ο Ντουράντ φτάνει στο συγκεκριμένο επίτευγμα για 36η φορά τη φετινή σεζόν, επίδοση – ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.