Ασημένιο μετάλλιο για τον Τζέλλο στο Παγκόσμιο εφήβων ταεκβοντό
Με μια επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα του ταεκβοντό έκλεισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων - νεανίδων που ολοκληρώθηκε στο Μεξικό. Ο Κλεάνθης Τζέλλος στην κατηγορία των 75 κιλών κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Ήταν το δεύτερο μετάλιο που κατέκτησε η ελληνική αποστολή η οποία είδε και πέντε αθλητές της να καταλαμβάνουν την πέμτη θέση.
Με μια επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα του ταεκβοντό έκλεισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων που ολοκληρώθηκε στο Μεξικό.
Ο Κλεάνθης Τζέλλος στην κατηγορία των 75 κιλών κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Ήταν το δεύτερο μετάλιο που κατέκτησε η ελληνική αποστολή η οποία είδε και πέντε αθλητές της να καταλαμβάνουν την πέμτη θέση.
Πρόκειται αναμφίβολα για μία μεγάλη επιτυχία της χώρας μας συγκεκριμένο άθλημα που είναι φανερό ότι έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια μεγάλα βήματα προόδου.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών