H πιστοληπτική αξιολόγηση της Ελλάδας είναι κατάλληλη λέει η Fitch Ratings
Σε κατάλληλα επίπεδα έκρινε ότι βρίσκεται η πιστοληπτική αξιολόγηση της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένων των αρνητικών προοπτικών, ο διευθυντής της Fitch Ratings για την Δυτική Ευρώπη. Το ίδιο ισχύει και για την Ιρλανδία, πρόσθεσε.
2
H πιστοληπτική αξιολόγηση της Ελλάδας είναι κατάλληλη, είπε η Fitch Ratings την Τρίτη, όπως αναφέρει το Reuters.
«Νομίζω ότι η αξιολόγηση της Ιρλανδίας είναι στα κατάλληλα επίπεδα, το ίδιο και της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένων των αρνητικών προοπτικών», είπε ο Κρις Πράις, διευθυντής της Fitch για την Δυτική Ευρώπη.
Η Fitch αξιολογεί την Ελλάδα με BBB+, δίνοντας αρνητικές προοπτικές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μια βιβλιοθήκη στην Οξφόρδη ως «ζωντανή χρονοκάψουλα»
- Οικονομικών φόρουμ Δελφών: Συζήτηση για την συνταγματική αναθεώρηση
- Η γνώριμη Μονακό στον δρόμο του Ολυμπιακού: Οι κοινοί πρωταγωνιστές και οι προηγούμενες ματσάρες (vids)
- ΗΠΑ: Δικαστής αμφισβητεί τη συνταγματικότητα της προσφυγής του Τραμπ εναντίον της αμερικανικής εφορίας
- Greece Expands List of Protected ‘Untouched Beaches’
- «Ξέσπασε» ο Γκουαρντιόλα με τις τιμές των εισιτηρίων του Μουντιάλ: «Το ποδόσφαιρο είναι για τους φιλάθλους»
- Κεφαλονιά: Για απάτη είχε μηνυθεί από πρώην πελάτη του ο 66χρονος που μιλούσε με τη Μυρτώ το μοιραίο βράδυ
- ΣΥΡΙΖΑ για ρεπορτάζ in: Πόσο καιρό θα κάνει τον «ψόφιο κοριό» για τις υποκλοπές ο Μητσοτάκης;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/kiarash-mansouri-7yIWldVlGks-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442