Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο Ομπράντοβιτς
Την ικανοποίηση του για την πρώτη νίκη και την εμφάνιση των παικτών του, εξέφρασε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Παρτιζάν μέσα στο Βελιγράδι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο προπονητής των «πρασίνων» στάθηκε στο πάθος που έδειξαν οι παίκτες του και απάντησε σε όσους που πίστευαν ότι η ομάδα του θα παρουσιαζόταν αδιάφορη στο συγκεκριμένο ματς.
Την ικανοποίηση του για την πρώτη νίκη και την εμφάνιση των παικτών του, εξέφρασε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Παρτιζάν μέσα στο Βελιγράδι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο προπονητής των «πρασίνων» στάθηκε στο πάθος που έδειξαν οι παίκτες του και απάντησε σε όσους που πίστευαν ότι η ομάδα του θα παρουσιαζόταν αδιάφορη στο συγκεκριμένο ματς.
«Ήρθαμε για να κάνουμε ένα σοβαρό παιχνίδι σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Παλέψαμε για 40 λεπτά και πήραμε την νίκη. Είναι σημαντικό να παλεύουν οι παίκτες και είμαι περήφανος για ότι έκαναν απόψε. Ακόμη και όταν το παιχνίδι είχε κριθεί, έπαιζαν με πάθος.
» Ήμασταν η μοναδική ομάδα στο Top 16 χωρίς νίκη και θέλαμε να το αλλάξουμε. Τώρα πρέπει πάλι να αλλάξουμε το τσιπ, γιατί ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ» τόνισε αρχικά ο Σέρβος.
Και συνέχισε, δίνοντας την απάντηση του σε αυτούς που θεωρούσαν ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαζόταν αδιάφορος:
«Στα 19 χρόνια που είμαι προπονητής και τα άλλα 15 που ήμουν παίκτης, κανείς δεν μου έχει χαρίσει ποτέ τίποτα. Παίξαμε για τους εαυτούς μας».
Από την πλευρά των παικτών, δηλώσεις έκανε ο Μίλενκο Τέπιτς, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο στην «Χάλα Πιονίρ» στην πρώτη του επίσκεψη ως αντίπαλος της Παρτιζάν:
«Ήταν παράξενο που έπαιξα για πρώτη φορά ως αντίπαλος σε αυτό το γήπεδο. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ, αλλά δεν μας στοίχισε γιατί παίξαμε πολύ καλά στην επίθεση. Είναι όμως ένα κομμάτι που πρέπει να προσέξουμε».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.