Πρόσκληση να επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο έλαβε ο Γ.Παπανδρέου
Πρόσκληση να επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο στις 9 Μαρτίου έλαβε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός. Η πρόσκληση ερμηνεύεται ως πολιτική στήριξη προς την Ελλάδα σε αυτή τη δύσκολη πολιτική συγκυρία. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναμένει τον Έλληνα πρωθυπουργό στον Λευκό Οίκο για να συζητήσουν εφ όλης της ύλης.
Πρόσκληση να επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο στις 9 Μαρτίου έλαβε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός. Η πρόσκληση ερμηνεύεται ως πολιτική στήριξη προς την Ελλάδα σε αυτή τη δύσκολη πολιτική συγκυρία.
«Στην πολύ δύσκολη συγκυρία στην οποία βρισκόμαστε μία τέτοια διεθνής επαφή είναι πολύ σημαντική», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής.
Όπως μετέδωσε το Mega, η Ουάσινγκτον είχε «παγώσει» μέχρι σήμερα την πρόσκληση προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, καθώς το Πεντάγωνο είχε δυσαρεστηθεί από τη στάση της Ελλάδας στο θέμα του Αφγανιστάν.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναμένει τον Έλληνα πρωθυπουργό στον Λευκό Οίκο για να συζητήσουν εφ όλης της ύλης.
Στην ατζέντα που έχει ετοιμαστεί από αμερικανικής πλευράς κορυφαία θέση καταλαμβάνουν το κλείσιμο του θέματος της ονομασίας της ΠΓΔΜ, οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό και η άμεση έναρξη συζητήσεων με την Τουρκία για το Αιγαίο.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).