Διαδοχικές συναντήσεις του πρωθυπουργού με Βενιζέλο, Παμπούκη, Παπακωνσταντίνου
Συναντήσεις με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης έχει την Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη το σκληρό πόκερ Αθηνών-Βρυξελλών για τα επιπλέον σκληρά μέτρα που θα κληθεί η χώρα μας να εφαρμόσει. Ένα 24ωρο μετά τις συσκέψεις για την αναπτυξιακή και κοινωνική πολιτική, ο Γ.Παπανδρέου συναντά τους Ευ.Βενιζέλο, Χ.Παμπούκη και Γ.Παπακωνσταντίνου.
Συναντήσεις με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησηςέχει την Τρίτηστο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη το σκληρό πόκερ Αθηνών-Βρυξελλών για τα επιπλέον σκληρά μέτρα που θα κληθεί η χώρα μας να εφαρμόσει.
Ένα 24ωρο μετά τις κυβερνητικές συσκέψεις για την αναπτυξιακή και κοινωνική πολιτική, ο Γ.Παπανδρέου συναντά τους υπουργούς Αμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο και Επικρατείας Χάρη Παμπούκη και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Χθες,ο πρωθυπουργός συναντήθηκε αρχικά με τους Δ.Ρέππα, Λ.Κατσέλη, Τ.Μπιρμπίλη, Φ.Σαχινίδη και Π.Γερουλάνο και στη συνέχεια με τους Ανδρέα Λοβέρδο, Αννα Διαμαντοπούλου, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τα μέλη της κυβέρνησης να επισπεύσουν τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που σχετίζονται με τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και την κοινωνική πολιτική, τονίζοντας ότι ο κόσμος «δεν μπορεί να ακούει κάθε μέρα μόνο για επώδυνα μέτρα και περικοπές».
Στη συνάντηση για την αναπτυξιακή πολιτική συζητήθηκαν και τα αποτελέσματα της επίσκεψης της κ. Κατσέλη στο Αμπου Ντάμπι.
Το θέμα τηςσυνεργασίας με το Αμπού Ντάμπι δεν αποκλείεται ναεπιστρέψει στο τραπέζι των σημερινών επαφών του πρωθυπουργού, δεδομένου ότι, πρόσφατα, εκπρόσωποι του εμιράτου επισκέφθηκαν το υπουργείο Εθνικής Αμυνας και έθεσαν το θέμα της ανάληψης των υποχρεώσεων του Ναυπηγείου από την ελληνική κυβέρνηση, πρόταση που απορρίφθηκε από τονΕυάγγελο Βενιζέλο.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.