Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Καλλίνικος Κρεάνγκα στο Ευρωπαϊκό Top 12, που διεξήχθη στο Ντίσελντορφ. Ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε στον ημιτελικό της Κυριακής με 4-2 από τον Γερμανό Τίμο Μπολ, που κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο.
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Καλλίνικος Κρεάνγκα στο Ευρωπαϊκό Top 12, που διεξήχθη στο Ντίσελντορφ. Ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε στον ημιτελικό της Κυριακής με 4-2 από τον Γερμανό Τίμο Μπολ. Ο τελευταίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, αφού στον τελικό επικράτησε με 4-2 του Λευκορώσου Βλαντιμίρ Σαμσόνοφ και διατήρησε τον τίτλο του. Το άλλο χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Αυστριακός Τσεν Βεσίνγκ.
Ο Κρεάνγκα είχε πάρει και πέρυσι την 3η θέση, όπως και το 1999, ενώ το 2007 έφτασε ως τον τελικό και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο
«Ήταν ένας αγώνας σε πολύ υψηλό επίπεδο και είμαι ικανοποιημένος γενικά από την εμφάνισή μου στο Ντίσελντορφ και ειδικά στον ημιτελικό. Ο Τίμο ήταν ασταμάτητος σήμερα (σ.σ.: Κυριακή)» τόνισε ο πρωταθλητής μας.
Στις γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε η Ολλανδή Λι Τζιάο.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση