
Η Ισινμπάγιεβα… απογειώθηκε στα 4.85μ. στην πρώτη της εμφάνιση
Η Γέλενα Ισινμπάγιεβα κυνήγησε το παγκόσμιο ρεκορ στην πρώτη φετινή της εμφάνιση. Στο μίτινγκ «Ρωσικός Χειμώνας», η... τσαρίνα των αιθέρων πέρασε με την πρώτη τα 4.60μ., 4.75μ. και τα 4.85μ., αλλά στη συνέχεια απέτυχε δύο φορές στα 5.01μ. και μία 5.02μ.
2
Η Γέλενα Ισινμπάγιεβα κυνήγησε το παγκόσμιο ρεκορ στην πρώτη φετινή της εμφάνιση. Στο μίτινγκ «Ρωσικός Χειμώνας»,η… τσαρίνα των αιθέρων πέρασε με την πρώτη τα 4.60μ., 4.75μ. και τα 4.85μ., αλλά στη συνέχεια απέτυχε δύο φορές στα 5.01μ. και μία 5.02μ. Πάντως το 4.85μ. αποτελεί ρεκόρ διοργάνωσης.
Στα 800μ. η Σαβίνοβα πέρασε την γραμμή τερματισμού σε 1.59.23, ενώ στα 60μ. εμπόδια η Ντεκτιάροβα κέρδισε την Λόλο Τζόουνς με χρόνο 7.94.
Επίσης στο μήκος η Κρίσινα προσγειώθηκε στα 6.87μ. Ο Τζέλκς τερμάτισε σε 6.64 στα 60μ., ενώ ο Μπορζακόφσκι πρώτευσε στα 600μ. με 1.12.02.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τι μπορεί να συμβεί στο σώμα σου όταν δεν βάζεις πρωτεΐνη στη διατροφή σου;
- Ο Ζοχράν Μαμντάνι εξακολουθεί να βγάζει χρήματα ως ράπερ
- Οι Ιάπωνες ξέρουν – Είναι το ikigai το «μυστικό» για μια πιο χαρούμενη ζωή;
- Δοκιμάζοντας τις αντοχές της χριστιανικής Δεξιάς – Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Τραμπ δημιουργεί προβλήματα
- Σε «θλιβερά χαμηλά επίπεδα» η κάλυψη της βίας κατά των γυναικών από τα ΜΜΕ
- Και ναρκοτέστ στα μπλόκα της τροχαίας




