Παράπονα Ζούρου για την άμυνα αλλά και ευχές στον Κατσικάρη
Πολλά παράπονα εξέφρασε ο προπονητής του Πανελληνίου, Ηλίας Ζούρος, για την εμφάνιση των παικτών του και την ήττα της ομάδας του στην αναμέτρηση με την Μπιλμπάο. Ο τεχνικός των «Ολυμπιονικών» υπογράμμισε ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ρυθμό, ενώ ευχήθηκε καλή συνέχεια στον Φώτη Κατσικάρη.
Πολλά παράπονα εξέφρασε ο προπονητής του Πανελληνίου, Ηλίας Ζούρος, για την εμφάνιση των παικτών του και την ήττα της ομάδας του στην αναμέτρηση με την Μπιλμπάο.
Ο τεχνικός των «Ολυμπιονικών» υπογράμμισε ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ρυθμό, ενώ ευχήθηκε καλή συνέχεια στον Φώτη Κατσικάρη.
«Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Μπιλμπάο, που έπαιξε σωστά και με ταχύτητα. Εμείς δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό και δεν παίξαμε καλή άμυνα σε κρίσιμα σημεία. Πλέον, μετά τη νίκη της Μπάμπεργκ, το παιχνίδι που έχουμε τώρα με αντίπαλο τη Μπενετόν είναι πολύ σημαντικό για μας.
» Εύχομαι καλή συνέχεια στη Μπιλμπάο και ιδιαίτερα στον προπονητή της Φώτη Κατσικάρη. Θέλω επίσης να δώσω συγχαρητήρια και στους φιλάθλους, οι οποίοι ήταν εκπληκτικοί» δήλωσε ο Ζούρος.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
LIVE: ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 18:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ολυμπιακός για την 26η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Η έρευνα της Εισαγγελίας του Μιλάνου για «συμμετοχή σε αθλητική απάτη» ανοίγει ξανά το κεφάλαιο αξιοπιστίας στη Serie A, με επίκεντρο τη λειτουργία του VAR και αποφάσεις που ενδέχεται να επηρέασαν αποτελέσματα
ο Παναθηναϊκός έκανε μια καλή «προπόνηση» κόντρα Μύκονο Betsson (97-76), πριν τα ματς με τη Βαλένθια, στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Stoiximan GBL. Κορυφαίοι Ρογκαβόπουλος και Μήτογλου.