Εκατοντάδες τουρίστες μεταφέρονται μακριά από το Μάτσου Πίτσου
Περίπου 1.400 τουρίστες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερα μακριά από τον αρχαιολογικό χώρο Μάτσου Πίτσου στο Περού, μετά από πλημμύρες που κατέστρεψαν δρόμους και σιδηροδρομικές γραμμές. Εκατοντάδες άλλοι εξακολουθούν να παραμένουν αποκλεισμένοι.
2
Περίπου 1.400 τουρίστες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερα μακριά από τον αρχαιολογικό χώρο Μάτσου Πίτσου στο Περού, μετά από πλημμύρες που κατέστρεψαν δρόμους και σιδηροδρομικές γραμμές.
Οι τουρίστες αποκλείστηκαν στην πόλη Αγκουας Καλιέντες, μετά τις βροχοπτώσεις που προκάλεσαν ζημιές σε δρόμους και σιδηροδρομικές γραμμές.
Η κακοκαιρία υποχώρησε λιγάκι, με αποτέλεσμα να καταφέρει η κυβέρνηση να στείλει ελικόπτερα. Ωστόσο, 800 τουρίστες παραμένουν εγκλωβισμένοι.
Από τη Δυτέρα περισσότεροι από 2.500 τουρίστες έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή.
Ο αρχαιολογικός χώρος στο Περού θα μείνει κλειστός για αρκετές εβδομάδες, μετά τις βροχοπτώσεις, που θεωρούνται οι χειρότερες της τελευταίας 15ετίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεξικό – Αγγλία 2-3: Μπέλινγκχαμ και Κέιν έστειλαν τα «λιοντάρια» στα προημιτελικά μετά από «τρελή» ματσάρα!
- Πρώην Μις Ελβετία: «Η Ιβάνα Τραμπ είχε τον ρόλο της Μάξγουελ στον κύκλο του Έπσταϊν»
- Παγίδα: Γιατί μας «αρέσουν» τόσο πολύ οι κακές συνήθειες;
- Καύσωνας στην Ευρώπη: Η μάχη για τον κλιματισμό σε μια ήπειρο που υπερθερμαίνεται
- Το Netflix φέρνει το εργοστάσιο του Γουίλι Γουόνκα στην πραγματικότητα – Φόρος τιμής στον Τζιν Γουάιλντερ
- EE: Οι Ευρωπαίοι αμφιβάλλουν αν μπορούν να αμυνθούν μόνοι τους – Θα έπρεπε, λένε οι Έλληνες
- Μπρα ντε φερ για τα «λεφτόδεντρα»
- Πώς θα προστατέψετε καταθέσεις, ακίνητα από κατασχέσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442