
Γιατί δεν θα δούμε 3D χωρίς γυαλιά
Το ιδανικό θα ήταν να «ζούσαμε» την τρισδιάστατη εμπειρία χωρίς γυαλιά (και όχι βέβαια όπως καμωνόμαστε για να δούμε τρισδιάστατες εικόνες τυπωμένες στο χαρτί ;-).
0
Η Samsung έκανε μια εντυπωσιακή επίδειξη στην πρόσφατη CES 2010, ωστόσο δεν παρέλειψε να διευκρινίσει ότι δεν πρόκειται να δούμε μια τέτοια τηλεόραση στο σαλόνι μας σύντομα.
H οθόνη επικαλύπτεται από ειδικό φιλμ και η τρισδιάστατη προβολή περιορίζεται σε ένα πολύ μικρό τμήμα της, που είναι ορατή ως 3D από συγκεκριμένη απόσταση και συγκεκριμένο σημείο. Δηλαδή, θα έπρεπε να καθόμαστε ακίνητοι σε προκαθορισμένο σημείο. Έτσι, η προβολή 3D χωρίς γυαλιά, όπως λέει ο εκπρόσωπος της Samsung στο βιντεάκι παρακάτω, η εφαρμογή θα περιοριστεί τουλάχιστον προς το παρόν στο check out ξενοδοχείων ή/και σε αεροδρόμια (με ποιο σκοπό άραγε, κατά την αναμονή ίσως;)
In.gr Τεχνολογία
- «H Μελάνια Τραμπ έτοιμη για κατασκοπία» – Φόρεσε τα γυαλιά ηλίου Meta της Ray-Ban
- Eurostat: Στην κορυφή του κινδύνου φτώχειας η Ελλάδα – Ο πληθωρισμός γονατίζει τα νοικοκυριά στην ΕΕ
- A Prime Minister Who Exists To Cater To Private Interests
- «Ας κάνουμε τον Πλούτωνα πλανήτη ξανά» λέει ο διοικητής της NASA
- Κούζμα για ΣΕΦ: «Απίστευτο κοινό» – Η «ερυθρόλευκη» ανάρτηση του Αμερικανού NBAer (vid, pic)
- «Έχω παιδιά»: Ευτράπελα στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς του MEGA









