
Νοκ άουτ ο Ναδάλ, τραυματίστηκε και έμεινε εκτός ημιτελικών
Ο Ραφαέλ Ναδάλ δεν θα καταφέρει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Open Αυστραλίας, καθώς αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο από τον αγώνα του με τον Βρετανό Αντι Μάρεϊ, στα προημιτελικά του απλού ανδρών. Ο Ισπανός τενίστας, Νο2 στον κόσμο, βρισκόταν έτσι κι αλλιώς στο... χείλος του αποκλεισμού τη στιγμή που αποχώρησε, αφού είχε χάσει τα δύο πρώτα σετ (6-3, 7-6) και βρισκόταν πίσω με 3-0 στο τρίτο.
2
Ο Ραφαέλ Ναδάλ δεν θα καταφέρει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Open Αυστραλίας, καθώς αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο από τον αγώνα του με τον Βρετανό Αντι Μάρεϊ, στα προημιτελικά του απλού ανδρών. Ο Ισπανός τενίστας, Νο2 στον κόσμο, βρισκόταν έτσι κι αλλιώς στο… χείλος του αποκλεισμού τη στιγμή που αποχώρησε, αφού είχε χάσει τα δύο πρώτα σετ (6-3, 7-6) και βρισκόταν πίσω με 3-0 στο τρίτο.
Να σημειωθεί ότι, μετά την εξέλιξη αυτή, ο Ναδάλ αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα να πέσει στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, πίσω από τον Σέρβο Νόβακ Τζόκοβιτς. Στην κορυφή παραμένει ο Ελβετός Ρότζερ Φέντερερ.
Ο Μάρεϊ, Νο5 στο ταμπλό του τουρνουά, θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Κροάτη Μαρόν Τσίλιτς (Νο14), ο οποίος επιβλήθηκε μετά από συγκλονιστικό αγώνα του Αμερικανού Αντι Ρόντικ με 3-2 σετ (7-6, 6-3, 3-6, 2-6, 6-3).
Το άλλο ζευγάρι του ημιτελικού θα προκύψει από τους νικητές των αγώνων Ρότζερ Φέντερερ (Νο 1, Ελβετία)-Νικολάι Νταβιντένκο (Νο 6, Ρωσία) και Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο 3, Σερβία)-Τζο Βίλφριντ Τσόνγκα (Νο 10, Γαλλία), που αναμετρώνται την Τετάρτη.
Στις γυναίκες, την πρόκριση για την τετράδα πήραν η Βελγίδα Ζιστίν Ενάν (7-6, 7-5 τη Ρωσίδα Νάντια Πέτροβα) και η Κινέζ Τζίε Ζενγκ (6-1, 6-3 τη Ρωσίδα Μαρία Κιριλένκο).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τι μπορεί να συμβεί στο σώμα σου όταν δεν βάζεις πρωτεΐνη στη διατροφή σου;
- Ο Ζοχράν Μαμντάνι εξακολουθεί να βγάζει χρήματα ως ράπερ
- Οι Ιάπωνες ξέρουν – Είναι το ikigai το «μυστικό» για μια πιο χαρούμενη ζωή;
- Δοκιμάζοντας τις αντοχές της χριστιανικής Δεξιάς – Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Τραμπ δημιουργεί προβλήματα
- Σε «θλιβερά χαμηλά επίπεδα» η κάλυψη της βίας κατά των γυναικών από τα ΜΜΕ
- Και ναρκοτέστ στα μπλόκα της τροχαίας




