O κ. Χάρης Ε. Σιγανός εντάσσεται στο δυναμικό του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, με τη θέση του Γενικού Διευθυντή Επενδυτικής Τραπεζικής και Θυγατρικών.
Ο κ. Σιγανός διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Asset Management ΑΕΔΑΚ, με καθήκοντα υπευθύνου για την παροχή επενδυτικών προϊόντων και υπηρεσιών σε Retail και Θεσμικούς Επενδυτές του Ομίλου της Alpha Bank (2004-2009). Στον Όμιλο της Alpha Bank εντάχθηκε το 1993 ως Διευθυντής Επενδύσεων στην Ιονική ΑΕΔΑΚ. Το 2000 ανέλαβε τη διεύθυνση της Alpha Μanagement ΑΕΠΕΥ, η οποία το 2004 συγχωνεύτηκε με την Alpha ΑΕΔΑΚ.
Ο κ. Σιγανός είναι Ηλεκτρολόγος – Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές σε Οικονομικά – Τεχνολογικά Συστήματα και Επιχειρησιακή Έρευνα στο Πανεπιστήμιο Stanford, καθώς επίσης και σε θέματα Στρατηγικής και Εφαρμοσμένων Οικονομικών στη Σχολή Wharton του Πανεπιστημίου της Pennsylvania.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών