
Διυπουργική σύσκεψη για το ζήτημα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα διυπουργική σύσκεψη για το ζήτημα των ναυπηγείων του Σκαραμαγκά κατά την οποία αξιολογήθηκε η πρόταση της ThyssenKrupp και επιβεβαιώθηκε το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινούνται οι χειρισμοί της κυβέρνησης. Την Τετάρτη θα συναντηθεί ο υπουργός Άμυνας Ε.Βενιζέλος με τον εκτελεστικό διευθυντή της εταιρείας.
2
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα διυπουργική σύσκεψη για το ζήτημα των ναυπηγείων του Σκαραμαγκά κατά την οποία αξιολογήθηκε η πρόταση της ThyssenKrupp Marine Systems και επιβεβαιώθηκε το γνωστό πλαίσιο μέσα στο οποίο κινούνται οι χειρισμοί της κυβέρνησης.
Το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του εκτελεστικού διευθυντή της ThyssenKrupp Marine Systems, κ. Χανς Ατσποντίεν, με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Βενιζέλο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κολίνα: «Πάντα νιώθω ανατριχίλα όταν ανακοινώνω τον διαιτητή του τελικού Μουντιάλ» vids
- Απρόσμενος επισκέπτης στην παραλία Κατσαδιά των Λειψών: Καρχαριοειδές κολύμπησε δίπλα στην άμμο
- Το «βαθύ κράτος» του Ισραήλ, οι επιζώσες και οι ευθύνες: Οι τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης Έπσταϊν
- Καρδίτσα: Φωτιά σε αγροτική έκταση στους Σοφάδες
- Φωτιά στα Πολιτικά Ευβοίας – Αντιμετωπίστηκε σε 30 λεπτά
- «Ο Χεζόνια επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Ρεάλ» – Οι ομάδες που τον θέλουν και ο Παναθηναϊκός

