Μεγάλη νίκη στην Ουάσινγκτον πέτυχαν οι Σέλτικς. Νίκησαν με 104-102 τους Ουίζαρντς και πανηγύρισαν την ένατη νίκη στη σειρά και την 10η σε 11 εκτός έδρας αναμετρήσεις. Ο Ρόντο είχε 21 πόντους, τους περισσότερους για φέτος, ενώ μοίρασε και 11 ασίστ, ενώ ο Ρέι Άλεν με τους 18 που σημείωσε, έγινε ο 32ος παίκτης στο ΝΒΑ που ξεπερνάει τους 20.000 πόντους.
Μεγάλη νίκη στην Ουάσινγκτον πέτυχαν οι Σέλτικς. Νίκησαν με 104-102 τους Ουίζαρντς και πανηγύρισαν την ένατη νίκη στη σειρά και την 10η σε 11 εκτός έδρας αναμετρήσεις. Ο Ρόντο είχε 21 πόντους, τους περισσότερους για φέτος, ενώ μοίρασε και 11 ασίστ, ενώ ο Ρέι Αλεν με τους 18 που σημείωσε, έγινε ο 32ος παίκτης στο ΝΒΑ που ξεπερνάει τους 20.000 πόντους.
Ο Κέβιν Γκαρνέτ τελείωσε το ματς με 17 πόντους, ενώ ο Κέντρικ Πέρκινς είχε 16 πόντους και 11 ριμπάουντ. Από την άλλη πλευρά ο Τζίλμπερτ Αρίνας είχε 25 πόντους, αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει στο φινάλε το σκηνικό για την ομάδα του.
Συνοπτικά σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: