
Εξιτήριο από το Διαβαλκανικό τη Δευτέρα για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη
Εξιτήριο λαμβάνει τη Δευτέρα ο νομάρχης Θεσσαλονίκης από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, στο οποίο είχε εισαχθεί πριν από οκτώ ημέρες. Ο Π.Ψωμιάδης νοσηλευόταν με πνευμονία, ενώ τα δύο τεστ για τον ιό της νέας γρίπης είχαν βγει αρνητικά.
106
Εξιτήριο λαμβάνει τη Δευτέρα ο νομάρχης Θεσσαλονίκης από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, στο οποίο είχε εισαχθεί πριν από οκτώ ημέρες και θα συνεχίσει κατά τις επόμενες ημέρες τη θεραπεία κατ οίκον, ακολουθώντας τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών.
Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης αναμένεται να αναχωρήσει από το θεραπευτήριο στις 9 το πρωί.
Ο Π.Ψωμιάδης είχε παρουσιάσει πυρετό και δύσπνοια την ημέρα των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία και είχε εισαχθεί στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, οι γιατροί του οποίου διέγνωσαν πνευμονία.
Οι γιατροί είχαν κάνει δύο τεστ για τον ιό της νέας γρίπης, τα οποία είχαν βγει αρνητικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λονδίνο: Η στιγμή που ο δράστης χτυπά το ένα από τα δύο θύματά του – Φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ»
- Εξιτήριο για τις 4 γυναίκες που τραυμάτισε ο 89χρονος στο Πρωτοδικείο – Παραμένει νοσηλευόμενος ο υπάλληλος του ΕΦΚΑ
- Επίσημο: Τουρνουά τένις WTA στην Ελλάδα τον Ιούλιο – Θα παίξει η Σάκκαρη (pics)
- Ανάλυση BBC: Πώς μπορεί να επηρεάσει την αγορά πετρελαίου η αποχώρηση των ΗΑΕ από τον ΟΠΕΚ
- Milan Design Week 2026: Συναίσθημα, φως και high-end αισθητική
- Το θρυλικό περιοδικό ΒΑΒΟΥΡΑ μαζί με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο


