Η Βουλιαγμένη υποδέχεται την Παρασκευή κεκλεισμένων των θυρών τον Πανιώνιο
Με ντέρμπι ανοίγει την Παρασκευή η αυλαία της 6ης ημέρας της Α1 πόλο ανδρών, καθώς η Βουλιαγμένη υποδέχεται στο κολυμβητήριο του Λαιμού τον Πανιώνιο. Το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θύρων, λόγω τιμωρίας της Βουλιαγμένης από αγώνα των περσινών πλέι-οφ με τη ΝΕ Πατρών.
66
Με ντέρμπι ανοίγει την Παρασκευή η αυλαία της 6ης ημέρας της Α1 πόλο ανδρών, καθώς η Βουλιαγμένη υποδέχεται στο κολυμβητήριο του Λαιμού τον Πανιώνιο.
Οι «κυανέρυθροι» θα επιδιώξουν να διατηρήσουν το απόλυτο νικών και να παραμείνουν πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα, μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό στις 11 Δεκεμβρίου.
Από την άλλη, οι «μπέμπηδες» θέλουν και αυτοί με τη σειρά τους τους βαθμούς της νίκης, ώστε να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις της κατάταξης.
Το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θύρων, λόγω τιμωρίας της Βουλιαγμένης από αγώνα των περσινών πλέι-οφ με τη ΝΕ Πατρών.
Τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής διεξάγονται το Σάββατο, με τον Ολυμπιακό να έχει θεωρητικά εύκολο έργο, καθώς υποδέχεται στον Πειραιά τα Χανιά. Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον φιλόδοξο, αλλά ιδιαίτερα ασταθή ως τώρα, ΝΟ Πατρών. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην έκτη θέση, με τους «πράσινους» να έχουν πάρει και τους πέντε βαθμούς τους εντός έδρας, αλλά και το αχαϊκό συγκρότημα να παραμένει αήττητο εκτός.
Η «νεοφώτιστη» Λάρισα, που έχει καταπλήξει τους πάντες και φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, δοκιμάζεται στην έδρα του Παλαιού Φαλήρου, που απογοητεύει ως τώρα με τέσσερις ήττες σε πέντε ματς. Τους πρώτους εντός έδρας βαθμούς του θέλει να πανηγυρίσει ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Χίο, ενώ η ΝΕ Πατρών φιλοξενεί τον Ποσειδώνα Ιλισίων, στην αναμέτρηση των δύο τελευταίων ομάδων που δεν έχουν πετύχει νίκη ως τώρα στο πρωτάθλημα.
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Λαιμού 19.00 Βουλιαγμένη-Πανιώνιος (Σταυρόπουλος, Κουρέτας)
ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Ποσειδώνιο 13.00 ΠΑΟΚ-Χίος (Βασιλείου, Μοίραλης)
Π.Φαλήρου 16.00 Παλ.Φάληρο-Λάρισα (Σταυρίδης, Μπουδραμής)
Αντ. Πεπανός 17.00 ΝΕ Πατρών-Ποσειδών Ιλ. (Κωνσταντινίδης, Μπιράκης)
Πειραιά 17.00 Ολυμπιακός-Χανιά (Καρκαντελίδης, Δαμιανάκης)
ΟΑΚΑ 17.00 Παναθηναϊκός-ΝΟ Πατρών (Αργυρός, Σπανούδης)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (4/6): Δράση με Σουηδία – Ελλάδα και φιλικά ματς ενόψει Μουντιάλ
- «Δεν χρειάζεται σχόλιο»: To βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το φάουλ του Ναν στο τέλος (vid)
- Τι γράφουν στο Μεξικό για Κρουζ Αζούλ και Γιακουμάκη
- Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει στη σειρά των τελικών όταν επικρατεί στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ
- Μπαρτζώκας για Ντόρσεϊ: «Κάνει θεραπεία, θα δούμε για το Game 2»
- Ολυμπιακός: Έκτη συνεχόμενη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα
- Ο Αταμάν αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου: «Το αποτέλεσμα του αγώνα είναι οι βολές, 29-5» (vid)
- Ολυμπιακός: Έφτασε τις 18 σερί νίκες σε Euroleague και πρωτάθλημα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442