Έρευνα στο Εφετείο Αθηνών έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα
Σε εξέλιξη βρίσκεται το απόγευμα της Τετάρτης έρευνα της αστυνομίας στο κτίριο του Εφετείου στην Αθήνα, έπειτα από τηλεφώνημα αγνώστου στην Ελευθεροτυπία για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού. Στο μεταξύ, φάρσα αποδείχθηκε η προειδοποίηση για βόμβα στην πρώην Σχολή Ευελπίδων.
Σε εξέλιξη βρίσκεται το απόγευμα της Τετάρτης έρευνα της αστυνομίας στο κτίριο του Εφετείου στην Αθήνα, έπειτα από τηλεφώνημα αγνώστου στην Ελευθεροτυπία για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού.
Στο μεταξύ, φάρσα αποδείχθηκε η προειδοποίηση για βόμβα στην πρώην Σχολή Ευελπίδων.
Και τα δύο κτίρια εκκενώθηκαν προληπτικά, αναφέρει To Bήμα FM.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).