Νίκη κορυφής πέτυχαν Αρης και Πανελλήνιος επί των Χαποέλ και Νανσί, αντίστοιχα
Τη... μοναξιά της κορυφής στον τρίτο και έβδομο όμιλο του EuroCup απολαμβάνουν Αρης και Πανελλήνιος. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησε 81-77 της Χαποέλ Ιερουσαλήμ στο Αλεξάνδρειο, ενώ οι «ολυμπιονίκες» νίκησαν τη Νανσί στην παράταση με 81-72 (65-65 κ.α.) στο ματς που έγινε στη Γαλλία.
81-77 της Χαποέλ Ιερουσαλήμ στο Αλεξάνδρειο, ενώ οι «ολυμπιονίκες» νίκησαν τη Νανσί στην παράταση με 81-72 (65-65 κ.α.) στο ματς που έγινε στη Γαλλία.&source=in.gr">
Τη… μοναξιά της κορυφής του 3ου ομίλου στο EuroCup απολαμβάνει ο Αρης. Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη επικράτησε 81-77 της Χαποέλ Ιερουσαλήμ στο Αλεξάνδρειο για τη 2η ημέρα της διοργάνωσης, έκανε το «2 στα 2» και «εκθρόνισε» την ισραηλινή ομάδα από την πρώτη θέση του ομίλου.
Το «δύο στα δύο» πέτυχε και ο Πανελλήνιος, ο οποίος πλέον είναι μόνος πρώτος στην κορυφή του 7ου ομίλου. Το σύνολο του Ηλία Ζούρου επικράτησε 81-72στην παράταση (65-65 κ.α.) της Νανσί στη Γαλλία και πανηγύρισε ένα «σπουδαίο» διπλό στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του EuroCup.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του