Τρίτη 25 Μαρτίου 2025
weather-icon 21o
Δικαιώθηκε στο… περίπου ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών στο χάντμπολ

Δικαιώθηκε στο… περίπου ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών στο χάντμπολ

Μερική δικαίωση για τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, στη δευτεροβάθμια δικαστική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF). Ο ελληνικός σύλλογος τιμωρήθηκε τελικώς με διετή αποκλεισμό, αλλά με αναστολή, από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για δύο έτη, καθώς και πρόστιμο 10.000 ευρώ, για την αποχώρησή του από το Challenge Cup. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα μπορεί να λάβει κανονικά μέρος στα Κύπελλα Ευρώπης.

89

Μερική δικαίωση για τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, στη δευτεροβάθμια δικαστική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF).

Ο ελληνικός σύλλογος τιμωρήθηκε τελικώς με διετή αποκλεισμό, αλλά με αναστολή, από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για δύο έτη, καθώς και πρόστιμο 10.000 ευρώ, για την αποχώρησή του από το Challenge Cup. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα μπορεί να λάβει κανονικά μέρος στα Κύπελλα Ευρώπης.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, το σωματείο τιμωρείται με πρόστιμο για παραβίαση του κανονισμού αγώνων, αναγνωρίζοντας, ωστόσο, ότι η αποχώρηση αυτή βασίστηκε σε υπαρκτούς και σοβαρούς πολιτικούς λόγους που συνιστούν ιδιαίτερες συνθήκες.

Συγκεκριμένα, η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών, είχε αποχωρήσει από τους αγώνες του 2ου γύρου για το Challenge Cup που διεξάγονταν στην πόλη Πρίλεπ της ΠΓΔΜ, καταγγέλλοντας προκλητική συμπεριφορά από πλευράς διοργανωτών και παραποίηση εθνικού συμβόλου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 25 Μαρτίου 2025
Απόρρητο