Ο ιός H1N1 «χτύπησε» και την Ολύμπια Λάρισας, θετικός ο Σπανός
Ούτε ο Νίκος Σπανός γλίτωσε την νέα... γρίπη, καθώς έπειτα από εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη βρέθηκε θετικός στον ιό H1N1. Ο άσος της Ολύμπιας Λάρισας τέθηκε νοκ άουτ και ενδέχεται να χάσει το παιχνίδι με το Περιστέρι.
Ούτε ο Νίκος Σπανός γλίτωσε την νέα… γρίπη, καθώς έπειτα από εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη βρέθηκε θετικός στον ιό H1N1. Ο άσος της Ολύμπιας Λάρισας τέθηκε νοκ άουτ και ενδέχεται να χάσει το παιχνίδι με το Περιστέρι.
Από την πλευρά τους οι Γκριν και Τόντιτς ακολούθησαν μόνο ένα μέρος της προπόνησης λόγω των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν, αλλά ο Γιώργος Καλαφατάκης θα τους έχει στη διάθεση του κατά πάσα πιθανότητα, στην προσεχή αναμέτρηση.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Βήμα παραμονής έκανε η Βαλένθια που νίκησε 2-1 την Χιρόνα με γκολ σε 10’. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι έμπλεξαν, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους
Ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 15' για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 28' ισοφάρισε ο Φούντας σε 1-1 για τον ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν τα παράτησε, αν και έχανε μέχρι το 83′ από τη Σαουθάμπτον, και με μυθική ανατροπή (2-1) μέσα σε 4' πήρε την πρόκριση για τον τελικό του FA Cup, όπου θα παίξει μία εκ των Τσέλσι, Λιντς
Ο Άρης επικράτησε του Πανιωνίου (75-65), κι έτσι οι κυανέρυθροι υποβιβάστηκαν στην Α2. – Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής της Stoiximan GBL και η τελική βαθμολογία στην κανονική περίοδο.